Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon sa 2 slušalice Gigaset A120 Duo

ECO Dect Gap telefon sa dve slušalice. Pristupačan telefon sa dodatnim uređajem koji odgovara vašim potrebama za telefoniranjem - veoma jednostavno. Identifikacija poziva, redial funkcija, podešavanje glasnoće...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 140
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 19640

Poslednja cena bila je: 4799 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon sa 2 slušalice Gigaset A120 Duo

Gigaset A120 Duo - Bežični telefon sa 2 slušalice - Praktičan izbor

Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir

Uključite ga i koristite: uređaj je pre-registrovan na baznu stanicu

Osvetljeni grafički displej

Dugo vreme razgovora od maksimalno 18 sati i stanje čekanja od 200 sati

Phonebook za 50 upisa

Lista poziva 25 upisa

Redial funkcija 10 brojeva

Datum i dužina poziva plus alarm

Caller ID

ECO Mode Plus - minimalno zračenje

Podešavanje glasnoće

Domet: 50 / 300 m

Autonomija: 18 / 200 h

Mogućnost proširenja do 4 slušalice ukupno

Interni transfer dolaznih poziva

Paralelni pozivi: 1 interni, 1 spoljni

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon sa 2 slušalice Gigaset A120 Duo

Pristupačan telefon sa dodatnim uređajem koji odgovara vašim potrebama za telefoniranjem - veoma jednostavno.

Upoznajte bežični telefon sa dodatnim uređajem koji je jednostavan i pouzdan: Gigaset A120 DUO. Pomoću dodatnog uređaja možete da pokrijete širok raspon poziva u vašem domu. Ovaj uređaj ima jednostavnu tastaturu osetljivu na dodir, za jednostavno biranje brojeva i jednako jednostavno očitavanje displeja sa osvetljenim grafičkim prikazom. Možete da počnete sa korišćenjem uređaja Gigaset A120 DUO čim ga izvadite iz kutije. Plug & play režim rada znači da je uređaj pre-registrovan na baznu stanicu. Sve šta treba da uradite je da ga uključite u struju i počnete sa korišćenjem prednosti ovog jednostavnog uređaja. Eco Mode Plus bez zračenja1 Gigaset A120 DUO je ekološki prihvatljiv izbor telefona.

Jednostavna upotreba
Gigaset A120 DUO je savršeno rešenje za one koji traže uređaj za bazično pozivanje po prihvatljivoj ceni. Sa dodatnim uključenim uređajem, ovaj telefon sadrži sve najpotrebnije u kompaktnom paketu jednostavnom za korišćenje. Pozivanje broja i navigacija su veoma jednostavni, zahvaljujući tasterima osetljivim na pritisak i osvetljenom, grafičkom displeju. Plug & play režim rada omogućava vam da počnete da telefonirate čim Gigaset A120 DUO unesete u kuću. Čim započnete s upotrebom, više nikad nećete morati da brinete o napunjenosti baterije, zahvaljujući dugom vremenu razgovora, čak do 18 sati i dugom periodu stanja čekanja u trajanju i do 200 sati.

Praktične informacije
Kako bi vaši dnevni pozivi bili efikasniji, Gigaset A120 DUO sprema praktične informacije. Snima poslednjih 25 propuštenih i pozivanih brojeva, kao i poslednjih 10 brojeva koje ste uneli za brzi povratak na poziv ili ponovni poziv. Snimite brojeve do 50 kontakata u telefonski imenik,a, tako da možete pronaći kontakt detalje članova porodice i prijatelja u nekoliko sekundi na uređaju Gigaset A120DUO.

Korisni alati
Trenutačan pristup informacijama koje trebate tokom dana na telefonu Gigaset A120 DUO. Navodi datum i trajanje poziva, a njegove funkcije alarma omogućavaju vam programiranje pouzdanih podsetnika svaki put kad ih trebate. Gigaset A120 DUO sadrži i funkciju identifikacije sagovornika2 kojom vas obaveštava tko pokušava da vas nazove.
ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
Punjenje telefona Gigaset A120 DUO troši manje električne energije3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni, i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Sem toga, režim bez zračenja4 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u stanju čekanja.
Gigaset A120 DUO je bežični telefon sa dodatnim uređajem koji pokriva sve vaše osnovne potrebe za telefoniranjem.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.