Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset A 120 WHITE

Pristupačan telefon koji odgovara svim vašim potrebama za telefoniranjem - lako i jednostavno. Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir, Dugo vreme razgovora od maksimalno 18 sati...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 115
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 19642

Poslednja cena bila je: 2699 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A 120 WHITE

Gigaset A 120

Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir

Plug & play: uređaj je pre-registrovan na baznu stanicu

Osvetljeni grafički displej

Dugo vreme razgovora od maksimalno 18 sati i stanje čekanja od 200 sati

Imenik za do 50 unosa

Liste poziva sa do 25 unosa

Ponovno biranje poslednjih 10 brojeva

Identifikacija sagovornika

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A 120 WHITE

Pristupačan telefon koji odgovara svim vašim potrebama za telefoniranjem - lako i jednostavno.

Trebate li jednostavan i pouzdan telefon nemačkog kvaliteta, upoznajte model A120. Jednostavno biranje broja zahvaljujući bežičnom telefonu sa tastaturom jednostavnom za korišćenje, sa osetljivim tačkama pritiska. Čitanje sa displeja je jednostavno zahvaljujući dobrom osvetljenju i grafici. Uređaj je pre-registrovan za baznu stanicu, i omogućava jednostavno i brzo uključivanje. To znači da možete da započnete sa korišćenjem Gigaset A120 uređaja čim ga izvadite iz kutije. Eco Mode Plus bez zračenja1 Gigaset A120 je ekološki prihvatljiv izbor telefona.

Jednostavno za korišćenje

Ako tražite telefon sa jednostavnim funkcijama po povoljnoj ceni, Gigaset A120 je pouzdan izbor. Nudi odličnu vrednost za novac, uključujući i sve osnovne karakteristike u kompaktnom paketu jednostavnom za korišćenje. Njegovi tasteri sa tačkama osetljivim na pritisak i osvetljenim displejem čine pozivanje i navigaciju unutar menija brzim i jednostavnim. Zahvaljujući instalaciji plug & play možete da koristite uređaj Gigaset A120 čim ga donesete kući. Vaši razgovori mogu da traju koliko god želite, a trajanje najdužeg razgovora može da bude do 18 sati. I sa dugačkim vremenom čekanja - čak do 200 sati, potrebno je vrlo kratko vreme punjenja uređaja Gigaset A120.

Prikladno čuvanje podataka

Gigaset A120 čuva brojeve telefona kako bi vam svakodnevno telefoniranje bilo ugodnije. Lista poziva do 25 unosa omogućava vam pregled poslednjih 25 propuštenih i primljenih poziva. Dodatna lista poziva čuva poslednjih 10 brojeva koje ste uneli za brzo biranje. Možete da unesete brojeve do 50 kontakata u telefonski imenik,a, tako da možete pronaći kontakt detalje članova porodice i prijatelja u nekoliko sekundi na uređaju Gigaset A120.

Praktične informacije

Pomoću uređaja Gigaset A120, imate trenutni pristup informacijama koje su vam potrebne tokom dana i dok primate pozive. Datum i trajanje poziva se prikazuju na telefonu, i alarm funkcija vam omogućava programiranje pouzdanih podsetnika uvek kad ih trebate. Znaćete ko pokušava da vas nazove čim telefon zazvoni, jer uređaj Gigaset A120 ima ugrađenu funkciju za identifikaciju2 sagovornika.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja1
Punjenje telefona Gigaset A120A štedi energiju i troši manje električne energije3, , a time ne samo da čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni, i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Sem toga, režim bez zračenja4 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u režimu mirovanja.

Gigaset A120: bežični telefon sa svim praktičnim karakteristikama i dugotrajnim vremenom razgovora koji pokriva sve vaše osnovne potrebe za telefoniranjem.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.