Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Medisana WST Wellness kamenje

Toplota i masaža mogu Vas osloboditi od napetosti izazvane stresom, bola u mišićima i umora. Medisanino WST Wellness kamenje kombinuje masažnu i toplotnu terapiju na posebno prijatan način.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Električno Ćebe, Podloge i Jastuci

Šifra Proizvoda: 19860

Poslednja cena bila je: 7025 din

Karakteristike proizvoda: Medisana WST Wellness kamenje

Medisana WST Wellness kamenje

Tretman grejanja toplim kamenjem za opuštanje mišića i smanjenje ukočenosti

Pakovanje sadrži: prirodno kamenje za različite aktivne tačke i različite primene(20 kom), posudu za vodu i drvene hvataljke

Temperatura vode se može podešavati od 45 do 60 C

Dimenzije: ~ 310 x 210 x 185 mm

Masa (sa kamenjem): ~ 2.3 kg

Napajanje: 230 - 240 V~ 50 Hz

Snaga: 83 W

Uputstvo za upotrebu

Garancija: 3 godine

Opis proizvoda: Medisana WST Wellness kamenje

Toplota i masaža mogu Vas osloboditi od napetosti izazvane stresom, bola u mišićima i umora. Medisanino WST Wellness kamenje kombinuje masažnu i toplotnu terapiju na posebno prijatan način. Upotreba toplog kamenja već je dugo poznata u indijskoj i kineskoj kulturi kao lekovita tehnika. Kombinacija toplote i masaže stimuliše pojedine delove tela što utiče na povećanje protoka toplote to energetskih centara Vašeg tela. Telo biva preplavljeno zdravom toplotom koja deluje umirujuće i pomaže da se oslobodite stresa, napetosti i opušta mišiće, priprema Vas za masažu.
WST wellness kamenje se za ovu svrhu zagreva u posudi sa vodom, a zatim postavlja na energetske centre na telu kao što su čelo, stomak, leđa, ruke, stopala itd. U pakovanju dolazi 20 Wellness kamenja različitih veličina i oblika koje se može koristiti na različite načine. Kamenje se može koristiti i hladno, kao deo toplo-hladne terapije. Ova stimulativna promena temperature takođe ima pozitivan uticaj na energetske kanale (meridijane) Vašeg tela.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.