Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Apple iPad 3 64 GB WiFi Black

REZOLUCIONARAN! Predstavljamo novi iPad. Spakatularan Retina displej. iSight kamera od 5 MP. A5X čip s četverojezgarnom grafikom. App Store. Ponešto za svekoga. I sve.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 92
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Tablet Računari

Šifra Proizvoda: 20232

Poslednja cena bila je: 86590 din

Karakteristike proizvoda: Apple iPad 3 64 GB WiFi Black

Apple iPad 3 64 GB WiFi Black

Dimenzije: V 24.12 x Š 18.57 x D 0.94 cm

Kapacitet prostora za skladištenje: 64 GB

Displej

Retina display

Dijagonala: 9.7 inča (24.64 cm)

LED pozadinsko osvetljenje

Sjajni widescreen Multi-Touch displej sa IPS tehnologijom

Rezolucija: 2048 x 1536 piksela @ 264 piksela po inču

Oleofobični premaz koji sprečava ostanak otisaka prstiju na ekranu

Čip

Dual-core Apple A5X custom-designed

Visoke performanse

Mala potrošnja energije sa quad-core grafikom

Wi-Fi

Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

Bluetooth 4.0 tehnologija

Kamera, alike i snimanje video zapisa

5-megapiksela iSight kamera

Autofocus

Tap to focus (fokus na dodir)

Detekcija lica kod fotografisanja

Snimanje video zapisa u HD rezoluciji do 30 frejmova po sekundi sa zvukom

Video stabilizacija

FaceTime kamera sa VGA-kvalitetom slika i video zapisa do 30 frejmova po sekundi

Geografsko određivanje mesta nastanka fotografija i video zapisa

Baterija

Ugrađenja 42.5 w/h punjiva baterija Litijum polimer baterija

Do 10 sati pretrage Interneta (surfa) preko Wi-Fi veze, gledanja video zapisa ili slušanja muzike

Punjenje preko adaptera ili USB porta

Ulaz i Izlaz

30-pin dock port za povezivanje

3.5-mm stereo izlaz za slušalice

Ugrađeni zvučnik

Mikrofon

Senzor

Akcelometar

Senzor jačine svetla u prostorji

Žiroskop

Lokacija

Wi-Fi

Digitalni kompas

Audio reprodukcija

Frekventni odziv: 20Hz do 20,000Hz

Podržani audio formati: HE-AAC (V1 i V2), AAC (8 do 320 Kbps), Zaštićeni AAC (sa iTunes Prodavnice), MP3 (8 do 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formati 2, 3, i 4, Audible Enhanced Audio, AAX i AAX+), Apple Lossless, AIFF i WAV

Maksimalna jačina zvuka koju ograničava korisnik

TV i Video

AirPlay Mirroring to Apple TV (2nd and 3rd generation) @ 720p

AirPlay video streaming to Apple TV (3rd generation) @ do 1080p i Apple TV (2nd generation) @ do 720p

Video mirroring i video out podrška: do 1080p sa Apple Digital AV Adapter ili Apple VGA Adapter (adapteri se prodaju posebno)

Video out podrška @ 576i i 480i sa Apple Composite AV Cable (kabl se prodaje posebno)

Podržani video formati: H.264 video do 1080p, 30 fps, High Profile level 4.1 sa AAC-LC audio do 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, i .mov file formati; MPEG-4 video do 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 fps, Simple Profile sa AAC-LC audio do 160 Kbps po kanalu, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, i .mov file formati; Motion JPEG (M-JPEG) do 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 fps, audio u ulaw, PCM stereo audio in .avi file format

Podrška za dodatke email porukama (attachement)

Vidljivi tipovi dokumenata: .jpg, .tiff, .gif (slike); .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web strane); .key (Keynote); .numbers (brojevi); .pages (strane); .pdf; .ppt i .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rich tekst format); .vcf (kontakti); .xls i .xlsx (Microsoft Excel)

Jezici

Jezička podrška za: engleski (U.S.), engleski (UK), kineski (uprošćeni), kineski (tradicionalni), francuski, nemački, italijanski, japanski, korejski, španski, arapski, katalonski, hrvatski, češki, danski, holandski, finski, grčki, hebrejski, mađarski, indonežanski, malajski, norveški, poljski, portugalski, portugalski (Brazil), rumunski, ruski, slovački, švedski, tajlandski, turski, ukrajinski, vijetnamski

Pristupačnost

VoiceOver čitač sadržaja na ekranu

Podrška za reprodukciju closed-captioned sadržaja

AssistiveTouch interfejs za prilagodljive dodatke

Full-screen zoom uvećanje

Veliki tekst

Opcija obrnutih boja

Levo/Desno podešavanje jačine zvuka

Opis proizvoda: Apple iPad 3 64 GB WiFi Black



Retina displej. Uživajte u pogledu kao nikada pre
Četiri puta više piksela od iPad 2 uređaja. Savršeno oštar tekst. Bogatije boje. Retina displej menja celokupan doživljaj iPad uređaja. Stoga sve izgleda i čini se neverovatno živopisno do poslednjeg detalja.

Najbolji displej na mobilnom uređaju ikad.
Sve što radite na iPad uređaju radite s pomoću velikog, prekrasnog displeja. A uz bolji displej bolji je i celokupan doživljaj iPad uređaja. Retina ekran na novom iPad uređaju odlikuje displej rezolucije 2048x1536, 44% veća zasićenost boje i zapanjujućih 3,1 milion piksela — u istom prostoru od 9,7 inča. To je četiri puta više piksela nego na iPad 2 uređaju i miloun puta više nego na HDTV-u. Ti pikseli su tako gusto zbijeni da vaše oči na uobičajenoj udaljenosti gledanja ne mogu razlikovati pojedinačne piksele. Tek kada više ne vidite pojedinačne piksele dobijate potpuni uvid u sliku. Ili članak. Ili igru. Kao nikada pre.

Napredna tehnologija za napredan displej.
Da bismo stvorili ekran s četiri puta više piksela morali smo ga dizajnirati na potpuno nov način. Naime, svakom pikselu na displeju više signala naređuju kada će zasvetliti. Ali kad na istom nivou imate mnogo piksela i mnogo signala, signali se isprepliću, a kvaliteta slike slabi. Kako bi se pobrinuli da sve na novom iPad uređaju izgleda kristalno jasno, inženjeri Apple-a podigli su piksele na drugi nivo, odvajajući ih od signala. To se zove revolucionarna tehnologija. Kao i sam novi iPad.

Snaga u svakom pikselu
A5X čip s četverojezgrenom grafikom pokreće četiri puta više piksela od iPad 2 uređaja pružajući jednaku osetljivost i fluidnost po kojoj je iPad poznat. I uz sav taj luksuz, novi iPad i dalje se diči vekom trajanja baterije od 10 sati.

Snaga koja se vidi.
Retina displej na novom iPad uređaju ne bi bio moguć bez novog i snažnog A5X čipa. On upravlja svakim od 3,1 miliona piksela na ekranu. A uz četverojezgreni grafički procesor sve što radite na vašem iPad uređaju imaće neverovatan odziv. Od jednostavnih radnji poput listanja, pomicanja te približavanja i udaljavanja prstiju, do složenijih, poput uređivanja fotografija u novoj iPhoto aplikaciji, dodavanja naslova i prelaza u iMovie aplikaciji i naravno, igranja igara.

Trenutno uključivanje. Samo jedan dodir i spreman je.
iPad nikada ne ispuštate iz ruku. Par minuta na jednom mestu, pa sat vremena na drugom. I svaki put kada pritisnete taster za početnu stranicu ili otvorite Smart Cover, on je spreman za upotrebu. Istog trena. Zahvaljujući flash memoriji. Tako je brza i pouzdana da možete pristupiti aplikacijama i raditi šta god želite, isti čas.

Sačuvan život baterije.
Novi iPad odlikuje se Retina ekranom s četiri puta više piksela od iPad 2 uređaja i četverojezgrenom grafikom. Znate li kakav učinak to ima na vek trajanja baterije? Gotovo nikakav. I dalje vam je na raspolaganju do 10 sati rada za čitanje, gledanje, reprodukciju, pisanje i stvaranje čega god želite.

iSight kamera. Vaša sećanja nikada nisu bila jasnija
Novi iPad sadrži Apple-ovu iSight kameru od 5 megapiksela. Napredna optika omogućuje Vam snimanje prekrasnih slika i HD videozapisa rezolucije 1080p.

iSight kamera
Snimajte fotografije od 5 megapiksela.
iSight kamera od 5 megapiksela sadrži senzor osvetljenosti pozadine koji snima izvanredne slike kako pri dnevnom svetlu, tako i pri svetlu sveće. Funkcije automatskog fokusiranja, fokusiranja jednim dodirom i postavljanja ekspozicije jednim dodirom brinu se za to da svaka fotografija koju snimite u trenu postane remek-delo koje ćete morati da uokvirite. A s ugrađenom tehnologijom za prepoznavanje lica koja automatski uravnotežuje fokusiranje i ekspoziciju za do 10 različitih lica još je više prostora za više osmeha. Stoga svi pogledajte u iPad i kažite "ptičica".

Snimanje HD video zapisa
Snimajte HD video zapise u punoj rezoluciji od 1080p.
Nekad vas život iznenadi. Čitate bestseler na vašem iPad uređaju čekajući jutarnji voz i odjednom ugledate nadarenog uličnog zabavljača na peronu. Ili pretražujete internet sadržaj sedeći u fotelji i ugledate vašeg psa kako kaska noseći baletnu suknjicu vaše kćerke. iSight kamera novog iPad uređaja omogućuje vam slikanje svih tih nepredvidljivih, predivnih i urnebesnih trenutaka. I to ni manje ni više, nego u HD rezoluciji od 1080p. A automatska videostabilizacija zaslužna je za snimanje bez drmanja i podrhtavanja, što je velika prednost kada prasnete u smeh.

Tajna je u objektivu.
Megapikseli su važni. Ali kvalitetu slike određuju i druge stvari, kao npr. optika kamere, procesor signala slike i softver. iSight kamera koristi naprednu optiku kako bi vam osigurala najbolju moguću sliku. S sočivom promera ƒ/2,4 i pet elemenata efikasno propušta više svetla i daje oštriju sliku. Uz to hibridni infracrveni filter — koji se inače upotrebljava u skupim SLR kamerama — štiti od štetne infracrvene svetlosti postižući pritom vernije i homogenije boje.

IOS
Najnapredniji operativni sistem za mobilne uređaje na svetu.
iOS je čarolija koja stoji iza iPad uređaja. Omogućuje vam da vidite i radite sve što poželite s pomoću Multi-Touch tehnologije. Sadrži sve snažne, inovativne i zabavne aplikacije kojima se svakodnevno i po više puta služite. Prema tome je i omiljeni izbor kreatora aplikacija. Još jedan razlog zašto se nijedan uređaj ne može meriti s iPad uređajem.

iCLOUD
Vaš sadržaj.
Na svim vašim uređajima.

iCloud skladišti vašu muziku, fotografije, aplikacije, poštu, kontakte, kalendare, dokumente i još mnogo toga te ih bežičnim putem šalje na sve vaše uređaje. Stoga će se, ako kupite pesmu, snimite fotografiju ili uredite kalendarski događaj na vašem iPad uređaju, iCloud pobrinuti da se sadržaj pojavi i na vašem Mac računaru kao i na iPhone i iPod touch uređaju. Vi ne morate učiniti apsolutno ništa.

App Store. Ponešto za svekoga. I sve.
Aplikacije za iPad ne mogu se uporediti ni sa čim što ste dosad videli. To je zato jer je svaka aplikacija — njih više od 200 000 — dizajnirana za rad sa karakteristikama iPad uređaja, poput predivnog 9,7-inčnog ekrana, Multi-Touch funkcije, brzinomera, žiroskopa i još mnogo toga.

Birajte između više od 200 000 aplikacija.
App Store ima više od 200 000 aplikacija — i sve su napravljene upravo za iPad. A mnoge su besplatne. Aplikacije kupite u trgovini App Store pomoću istog Apple ID-a koji koristite za kupovinu muzičkih sadržaja u servisu iTunes. Pronađite aplikaciju koja vam se sviđa, dodirnite kako biste je kupili i preuzimanje će započeti istog trenutka. iPad vam javlja kad su ažuriranja dostupna, kako bi vaše aplikacije uviek bile ažurirane.

Aplikacije stvorene samo za iPad.
Aplikacija stvorena za iPad zaista je stvorena za iPad. To znači da je izrađena na način da iskoristi prednosti načina rada iPad uređaja. Treba Vam dokaz? Pogledajte predivnu Appleovu iPhoto aplikaciju na novom iPad uređaju. To je samo jedna od hiljada aplikacija koja vam omogućuje da s iPad uređajem radite sve što vam se nekad činilo nemogućim. Uz iPhoto aplikaciju, iLife porodica aplikacija za iPad — uključujući GarageBand i iMovie — je potpuna.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.