Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Gigaset A220

Gigaset A220: pouzdani telefon za duge razgovore i mogućnost telefoniranja bez upotrebe ruku. Namenjen je za najjednostavnije moguće telefoniranje. Jednostavno ga uključite i koristite.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 20284

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A220

Gigaset bežični telefon A220

Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir

Razgovor bez upotrebe ruku osvetljen taster za režim rada bez upotrebe ruku

Plug & play: uređaj je pre-registrovan na baznu stanicu

Režim ECO Plus bez zračenja1

Dugo vreme razgovora od maksimalno 18 sati i stanje čekanja od 200 sati

Imenik za do 80 unosa

Liste poziva sa do 35 unosa

Identifikacija sagovornika

Prikaz datuma poziva i trajanja poziva uz dodatnu funkciju alarma

Osvetljeni grafički displej

Dimenzije ručnog dela: 151 x 47 x 31 mm

Dimenzije baze: 89 x 80 x 61 mm

Dimenzije punjača: 75 x 69 x 38 mm

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Gigaset A220

Pristupačan telefon sa opcijom ugodnog telefoniranja bez upotrebe ruku.

Ako trebate vrhunski model telefona sa pouzdanim funkcijama i mogućnošću telefoniranja bez upotrebe ruku, otkrijte Gigaset A220. Ovaj bežični telefon je ugodan za korišćenje, zahvaljujući jednostavnim tasterima osetljivim na dodir. Možete jednostavno da pričate i radite druge stvari: jednostavno pritisnite osvetljeni taster za opciju telefoniranja bez upotrebe ruku i govorite u spirkerfon. Postavljanje je brzo i jednostavno pomoću opcije plug & play. Telefon je preregistrovan na baznu stanicu, pa možete da koristite Gigaset A220 čim ga izvadite iz kutije. Izaberite između 10 raznih polifonih zvukova zvona. Budite uvereni da je Gigaset A220 ekološki prihvatljiv izbor telefona, jer je opremljen funkcijom Eco Mode Plus.

Jednostavno rukovanje i sloboda telefoniranja
Gigaset A220 je namenjen za najjednostavnije moguće telefoniranje. Odmah je spreman za upotrebu - jednostavno ga uključite i koristite. Biranje broja je jednostavno zbog tastera osetljivih na dodir i osvetljenog grafičkog displeja koji je jednostavan za očitavanje i navigaciju. Možete i telefonirati bez upotrebe ruku kad god to poželite tokom razgovora. Jednostavno pritisnite osvetljeni taster za telefoniranje bez upotrebe ruku, koji ćete lako pronaći, i uživajte u fleksibilnosti razgovora bez upotrebe ruku. Vaši razgovori mogu da traju koliko god želite, a trajanje najdužeg razgovora može da bude do 18 sati. Ne morate da brinete o trajanju baterije uređaja Gigaset A220, koji ima vreme čekanja od čak 200 sati.

Čuvanje brojeva i informacija
U imenik uređaja Gigaset A220 možete da unesete do 80 brojeva tako da možete pronaći kontakt detalje članova porodice i prijatelja u nekoliko sekundi. Lista poziva do 35 unosa čuva sprema telefonske brojeve 25 poslednjih doaznih/propuštenih poziva i 10 poslednjih izlaznih poziva. Tako možete da nastavite razgovor i vratiti pozive u nekoliko pritisaka na taster.

Praktične informacije
Gigaset A220 je pouzdani uređaj za sve osnovne informacije koje su vam potrebne tokom dana. Njegova funkcija identifikacije sagovornika odmah vas obaveštava o tome ko vas zove čim telefon zazvoni. Gigaset A220 pokazuje i datum, vreme trajanja poziva, a ima prikladnu funkciju alarma.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja
Punjenje telefona Gigaset A220A štedi energiju i troši manje električne energije, a time ne samo da čuva životnu sredinu, već štedi i vaš novac. Kao i svi drugi Gigaset bežični telefoni, i ovaj telefon srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Sem toga, režim bez zračenja ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se telefon nalazi u režimu mirovanja.

Gigaset A220: pouzdani telefon za duge razgovore i mogućnost telefoniranja bez upotrebe ruku.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.