Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Linkolnov auto-put, Ejmor Touls

Prepun života, šarma i nezaboravnih likova, Linkolnov auto-put je jedinstveno putovanje kroz Ameriku pedesetih godina dvadesetog veka, delo majstora pripovedanja. Autor bestselera Džentlmen u Moskvi. Bestseler New York Timesa prodat u više od 1.000.000 pr

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106

Cena sa PDV: 1499 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 20675

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Linkolnov auto-put, Ejmor Touls

Linkolnov auto-put, Ejmor Touls

Kategorije: Drama

Format: 13x20 cm

Broj strana: 600

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Godina izdanja:

22. oktobar 2023.

ISBN: 978-86-521-5034-2

Prevodilac: Dubravka Srećković Divković

Opis proizvoda: Linkolnov auto-put, Ejmor Touls

Autor bestselera Džentlmen u Moskvi

Bestseler New York Timesa prodat u više od 1.000.000 primeraka

- Ovim romanom Touls je zaslužio mesto uz Keruaka, Stajnbeka i Virdžiniju Vulf.
– Observer

Emet se vraća kući da preuzme svog mlađeg brata Bilija, raskrsti s poslovima koji se tiču imanja njegovog pokojnog oca i zauvek ode iz grada. Otkako je izašao iz popravnog doma za maloletnike u Kanzasu, gde je odslužio kaznu, Emet želi samo jedno: da i on i brat započnu život iznova – a to znači da se otisnu na blistavi zapad.

Prerano sazreli Bili ima sopstvene planove – da otputuje u San Francisko, gde ih, kako on veruje, čeka njihova majka, koja ih je odavno napustila. Međutim, samo što su utovarili svoj oskudni prtljag u Emetov svetloplavi studebejker, stižu Dačes i Vuli, begunaci iz istog popravnog doma koji je Emet upravo ostavio za sobom.

Nezasiti Dačes i njegov odani ali ne mnogo bistri saputnik Vuli, nižući dobronamerne nesmotrenosti jednu za drugom, ubrzo kvare Bilijev plan da se otisne širokim drumom. Svi ovi mladi ljudi u tom putovanju vide šansu da ostvare svoje snove, izravnaju račune i obogate se. I jedno obično putovanje začas postaje fantastična odiseja puna prepreka, zlikovaca i prevara kakve mogu da savladaju samo junaci.

Prepun života, šarma i nezaboravnih likova, Linkolnov auto-put je jedinstveno putovanje kroz Ameriku pedesetih godina dvadesetog veka, delo majstora pripovedanja.

- Sa svojim izuzetno oblikovanim likovima, predivnim stilom i istinskim osećajem za čast, Linkolnov auto-put već ostavlja utisak sazrelog američkog klasičnog dela koje će stajati rame uz rame s romanima Lovac u žitu i Kako ubiti pticu rugalicu.
– Red

- Fantastično! Mudar, duhovit i u celini predivan, ovaj roman je vrhunsko pripovedačko delo. Jedna od onih retkih i posebnih knjiga koje nas vraćaju sebi.
– Daily Mail

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.