Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Baleno Dušek Ecolattex 120x200

Dušek sa slojevitim jezgrom, napravljen od kvalitetnih materijala. Dimenzije: 120x200cm, debljina cca 19cm. Navlaka je od antialergijskog i antibakterijskog materijala, sa patent zatvaračem radi lakšeg skidanja i održavanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 20949

Poslednja cena bila je: 36723 din

Karakteristike proizvoda: Baleno Dušek Ecolattex 120x200

Baleno Dušek

Ecolattex serija

Dimenzije dušeka: 120x200cm, debljina cca 19cm

Slojevito jezgro

Navlaka sa patent zatvaračem radi lakšeg održavanja

Garancija na nepromenljivost jezgra je 12 godina.

Isporučuje se vakuumskom pakovanju.

Opis proizvoda: Baleno Dušek Ecolattex 120x200

Jezgro ovog izuzetnog dušeka je slojevito, kombinovano od dva materijala. Srce dušeka čini sloj HR pene (40kg/m³) od 10 cm, a izuzetnu udobnost i komfor obezbeđuje sloj eco lattexa od 3 cm obostrano. Ovo predstavlja kombinaciju dobre potpore i udobnosti, dobar balans ortopedskih i anatomskih karakteristika, a samom dušeku daje izrazitu elastičnost i trajnost.

Ovaj dušek poseduje navlaku sa patent zatvaračem, koja se može skinuti i prati, a izrađena je od visokokvalitetnog antialergijskog i antibakterijskom materijala koji je proštepan mešanom vatom, slojem ELIOCEL-a od 1 cm i netkanim tekstilom. Sve to zajedno dušeku daje debljinu (visinu) od cca 19cm. Garancija na nepromenljivost jezgra je 12* godina.

VAŽNO: Isporučuje se vakuumskom pakovanju što obezbeđuje higijenu i lak transport. Po otvaranju dušek poprima svoj originalni oblik i može se odmah koristiti, a za 2-3 dana dobije realnu dimenziju, tvrdoću i udobnost.

Dušek se mora koristiti isključivo na otvorenim, prozračnim podlogama, a najbolje je na elastičnim (latoflex) podlogama koje se zajedno sa dušekom čine kompletan sistem za spavanje, i na taj način obezbeđuje veći stepen udobnosti i štite dušek od nakupljanja vlage.

Poželjno i preporučljivo je dušek 1-2 puta godišnje okrenuti i koristiti suprotnu stranu. Na taj način ćete obezbediti da i dugi niz godina po isteku garantnog roka zadrži svoje izuzetne karakteristike.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.