Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Baleno Dušek Memory 80x190

Dušek sa dvoslojnim jezgrom, sa memorijskom penom. Dimenzije: 80x190cm, debljina cca 18cm. Spoljna navlaka ima patent zatvarač radi lakšeg skidanja i održavanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 20957

Poslednja cena bila je: 24377 din

Karakteristike proizvoda: Baleno Dušek Memory 80x190

Baleno Dušek

Memory serija

Dimenzije dušeka: 80x190cm, debljina cca 18cm

Dvoslojno jezgro sa memorijskom penom

Spoljna navlaka sa patent zatvaračem radi lakšeg održavanja

Garancija na nepromenljivost jezgra je 10 godina.

Isporučuje se vakuumskom pakovanju.

Opis proizvoda: Baleno Dušek Memory 80x190

Dvoslojno jezgro ovog dušeka ga čini značajno drugačijim od ostalih dušeka iz naše ponude. Prvi, noseći sloj od čak 14cm je od ELIOCEL-a gustine 30kg/m³ koji dušeku daje čvrstoću, a drugi sloj od 3cm je memorijska pena (memory foam) gustine 50kg/m³ koji pruža osećaj izuzetne udobnosti.

Dušek poseduje unutrašnju zaštitnu navlaku od pamučnog žerseja. Spoljna navlaka je od visoko kvalitetnog (76% PES, 24% pamuk) materijala sa patent zatvaračem tako da se može skinuti i oprati na 40°C što značajno utiče na antialergijska svojstva kompletnog dušeka. Navlaka je proštepana mešanom 200gr/m² vatom i netkanim tekstilom, što sve zajedno sa jezgrom daje debljinu od cca 18cm što je znatno više od sličnih proizvoda na tržištu, a da pri tom ne utiče bitno na cenu dušeka.

Ovakav dušek je najtoplija preporuka za osobe koje zbog bolesti provode većinu vremena u krevetu jer se zbog karakteristika memorijske pene umnogome smanjuje bolni površinski pritisak na telo tako da ga još nazivaju i antidekubitni dušek, a oni koji više vole tvrđe podloge za spavanje jednostavno okrenu drugu stranu dušeka. Garancija na nepromenljivost jezgra je 10* godina.

VAŽNO: Isporučuje se vkuumskom pakovanju što obezbeđuje higijenu i lak transport. Po otvaranju dušek poprima svoj originalni oblik i može se odmah koristiti, a za 2-3 dana dobije realnu dimenziju, tvrdoću i udobnost.

Dušek se mora koristiti isključivo na otvorenim, prozračnim podlogama, a najbolje je na elastičnim (latoflex) podlogama koje se zajedno sa dušekom čine kompletan sistem za spavanje, i na taj način obezbeđuju veći stepen udobnosti i štite dušek od nakupljanja vlage.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.