Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Komplet za mršavljenje - Masažer leptir, Joga slip i Barbarela top

Masažera u obliku leptira, Joga slip gaćice za mršavljenje i Barbarela top majca za mršavljenje za perfektan izgled vašeg tela bez celulita i neprijatnih masnih naslaga.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 230
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masažeri Za Leđa, Celulit, Vrat

Šifra Proizvoda: 2133

Poslednja cena bila je: 1660 din

Karakteristike proizvoda: Komplet za mršavljenje - Masažer leptir, Joga slip i Barbarela top

Komplet za mršavljenje

Komplet sadrži: Masažer leptir, Joga slip i Barbarela top

Za uklanjanje masnih naslaga i viška kilograma sa stomaka, butina i gornjeg dela tela

Opis proizvoda: Komplet za mršavljenje - Masažer leptir, Joga slip i Barbarela top

Komplet za mršavljenje se sastoji od tri proverena proizvoda: Masažera u obliku leptira, Joga slip gaćica i Barbarela top majce za mršavljenje. Namenjen je za uklanjanje masnih naslaga i viška kilograma sa stomaka, butina i gornjeg dela tela.

Masažera u obliku leptira se koristi za fitnes, masažu i podsticanje kontrakcije mišića sa 800 elektronskih impulsa u minutu. Samolepiv je ne zahteva upotrebu gela. Možete izabrati jedan od 6 treninga na 10 nivoa. Prilepi se na odabrano mesto, podesi program i jačina i uključi. Slabi strujni signali izazivaju kontrakciju mišića tako da umesto da radite trbušnjake, možete uključiti masažer i sačekati da on obavi posao. Primenjuje se nekoliko puta dnevno kada vam to vreme dozvoljava. Može se koristiti za stomačne mišiće, butine i zadnjicu. Ovaj sjajni masažer će vam pomoći da bez mnogo vežbanja dođete do tela koje ste oduvek želeli.

Joga slip gaćice za mršavljenje su idealne za skidanje masnih naslaga u predelu donjeg stomaka, kukova, zadnjice i gornjeg dela butina. Gaćice su izrađene od posebnog materijala koji pospešuje znojenje izazivajući ubrzanu razgradnju masnih naslaga sa navedenih delova tela. Prijatne su za nošenje i neće vam smetati ako ih nosite čitav dan. Joga Slip u kombinaciji sa kontrolisanom ishranom (niskokalorični obroci), obiljem tečnosti i obaveznom šetnjom, će učiniti da se osećate bolje i izgubite višak kilograma. Uz redovnu upotrebu moguće je smršati i do pola kilograma dnevno. Način i intenzitet upotrebe možete odrediti sami tako da ćete uvek biti kontrolor svog izgleda.

Barbarela top - majca za mršavljenje ili kako je još nazivaju Vaša privatna sauna. Ima oblik majce koju možete nositi ispod druge odeće. Zahvaljujući posebnom materijalu podstiče razgradnju celulita i masnih naslaga na zdrav i prirodan način. Namenjena svima koji žele da izgube kilorame i celulit bez dijete. Koristite bar 3 sata dnevno svaki dan. U teretani, na poslu, kod kuće. Pere se u mlakoj vodi sa malo deterdženta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.