Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Disney Plišani Pluton 25cm PD800574

Verni Mikijev pas - smešni Pluton! Sav je nežan i mekan i jedva čeka da ga zagrliš! Pratiće te u avanturama i slušaće sve svoje tajne! Visina: 25cm

Ocena Posetilaca Broj ocena: 232
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Plišane igračke

Šifra Proizvoda: 22370

Poslednja cena bila je: 1100 din

Karakteristike proizvoda: Disney Plišani Pluton 25cm PD800574

Disney Plišani Pluton 25cm PD800574

Brend: Disney Pluto

Uzrast: za sve uzraste

Materijal: pliš, mekano punjenje

Visina: 25 cm

Igračka pospešuje razvoj čula, osećanja i veštine komunikacije kod dece

Opis proizvoda: Disney Plišani Pluton 25cm PD800574

Verni Mikijev pas - smešni Pluton! Sav je nežan i mekan i jedva čeka da ga zagrliš! Pratiće te u avanturama i slušaće sve svoje tajne! Neka vam se pridruže Miki, Mini, Paja, Pluton i Pata i bićete kompletna Mikijeva družina!

Igračka pospešuje razvoj čula, osećanja i veštine komunikacije kod dece:

Čula: Osnovna čula vida, dodira, sluha, mirisa - znači da igračka ohrabruje dečiju radoznalost izazivajući reakciju nekog od ovih čula i podstičuče ga da istražuje svet oko sebe. Igračke iz ove kategorije veoma su važne u prvim etapama dečijeg razvoja. Tu spadaju zvečke, glodalice i igračke različitih tekstura i zvučnih efekata.

Osećanja: Zdravo dete treba da zna da izrazi i kontroliše svoja osećanja. Osećajući ljubav i zaštićenost dete razvija svoj osećaj sigurnosti. Igračke koje mogu biti detetov drugar i pomoći mu da izrazi svoje emocije su vrlo važne da dete spozna kako da komunicira sa svojom okolinom uz obostrano poverenje. Ovde se ubrajaju mekane igračke, igračke koje se mogu zagrliti, razne karakterne igračke (likovi).

Veštine komuniciranja: To je sposobnost da se kvalitetno i prikladno ulazi u odnose sa drugim osobama. Dobre veštine komunikacije vode dete da izvrši zadatke za koje mu je potrebna pomoć druge dece ili odraslih i čine ga produktivnim članom tima. Ovde spadaju igračke koje zahtevaju igranje uloga, lutke, knjige, igračke sa poznatim likovima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.