Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jagodići - Pokladske vatre, Ðorđe Milosavljević

Radnja trotomnog romana Jagodići, nastalog kad i istoimena televizijska serija, smeštena je u kaštel grofovske porodice Jagodić, negde u nepreglednoj banatskoj ravnici 1929. godine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 101
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 23379

Poslednja cena bila je: 799 din

Karakteristike proizvoda: Jagodići - Pokladske vatre, Ðorđe Milosavljević

Naziv Knjige : Jagodići - Pokladske vatre

Autor: Ðorđe Milosavljević

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 332 strana

Izdavač: Laguna

Godina izdanja: 17. oktobar 2012

Opis proizvoda: Jagodići - Pokladske vatre, Ðorđe Milosavljević

*** O Knjizi ***
Od autora TV serija Miris kiše na Balkanu i Sva ta ravnica i dobitnika nagrade Isidora Sekulić za roman Đavo i Mala gospođa.
Radnja trotomnog romana Jagodići, nastalog kad i istoimena televizijska serija, smeštena je u kaštel grofovske porodice Jagodić, negde u nepreglednoj banatskoj ravnici 1929. godine.
Prvi deo romana, Pokladske vatre, uzbudljiva je priča o naporima braće Jovana i Branka da spasu imanje svog oca, grofa Milana, opterećeno ne samo brojnim hipotekama, nego i porodičnim tajnama i intrigama iz prošlosti.
Dok se grof Milan oporavlja od posledica moždanog udara u sanatorijumu u Slankamenu, kaštelu se približava jedna dugo spremana zavera, u luksuznom okruženju i među brojnim ljubavnicama na koju su Jagodići generacijama navikli.
U isto vreme, među paorima koji služe na imanju, posle pokladskih maškarada pojaviće će se preteća prilika sa maskom na glavi i brijačem u ruci...

*** O Autoru ***
Ðorđe Milosavljević rođen je u Ivanjici 1969. godine. Završio je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Profesionalno se bavi filmom (Točkovi, Nebeska udica, Mehanizam, Apsolutnih sto, Neprijatelj), pozorištem (Gola Vera, Parče noći, Porfirogeneza, Kontumac, Instant seksualno vaspitanje, Ples u tami) i televizijom (serije Jesen stiže, Dunjo moja i Sva ta ravnica).
Ðavo i mala gospođa je njegov prvi roman.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.