Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jagodići - Kaštel u ravnici, Ðorđe Milosavljević

U drugoj knjizi trilogije Jagodići, nastale kad i istoimena TV serija, i dalje se ređaju neobični događaji u starom dvorcu porodice grofa Milana Jagodića nadomak Bečkereka, godine 1929.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 113
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 23382

Poslednja cena bila je: 799 din

Karakteristike proizvoda: Jagodići - Kaštel u ravnici, Ðorđe Milosavljević

Naziv Knjige : Jagodići - Kaštel u ravnici

Autor: Ðorđe Milosavljević

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 332 strane

Izdavač: Laguna

Godina izdanja: 16. novembar 2012.

Opis proizvoda: Jagodići - Kaštel u ravnici, Ðorđe Milosavljević

*** O Knjizi ***
Od autora TV serija Miris kiše na Balkanu i Sva ta ravnica i dobitnika nagrade Isidora Sekulić za roman Đavo i Mala gospođa.
U drugoj knjizi trilogije Jagodići, nastale kad i istoimena TV serija, i dalje se ređaju neobični događaji u starom dvorcu porodice grofa Milana Jagodića nadomak Bečkereka, godine 1929. Dok grof boravi u sanatorijumu i oporavlja se od posledica moždanog udara, njegovi sinovi Branko i Jovan pokušavaju da svoj narušeni ugled i poljuljano blagostanje dovedu u kakav-takav red. Boreći se sa avetima sopstvene i porodične prošlosti, prvi traži sreću u prijateljici iz detinjstva a drugi utehu u spiritistkinji koja gostuje u gradu. U žižu Kaštela u ravnici dospeva i treći, vanbračni grofov sin Lajko, poluciganin plave krvi, koji se zaljubljuje u bogatu novopridošlu sugrađanku u Bečkereku, Sofiju Korngold.
Dok se nad Evropom nadvija bauk boljševizma a revolucionarni vetrovi zahvataju i Kraljevinu Jugoslaviju, još jedno ubistvo na imanju kaštela ponovo uznemirava duhove krvavim potpisom zločinca na telu žrtve – u obliku slova J. Zahuktava se istraga koju vode okružni inspektor Vasić i bečki inspektor međunarodne policije Kunc...

*** O Autoru ***
Ðorđe Milosavljević rođen je u Ivanjici 1969. godine. Završio je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Profesionalno se bavi filmom (Točkovi, Nebeska udica, Mehanizam, Apsolutnih sto, Neprijatelj), pozorištem (Gola Vera, Parče noći, Porfirogeneza, Kontumac, Instant seksualno vaspitanje, Ples u tami) i televizijom (serije Jesen stiže, Dunjo moja i Sva ta ravnica).
Ðavo i mala gospođa je njegov prvi roman.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.