Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jagodići - Maske i lagumi, Ðorđe Milosavljević

U završnom delu trilogije Jagodići, stari grof Jagodić će u svom domu okupiti sinove Jovana, Branka i Lajka kako bi im otkrio jednu strogo čuvanu tajnu i predstavio jednog progonjenog i dobro skrivanog gosta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Drame

Šifra Proizvoda: 23383

Poslednja cena bila je: 799 din

Karakteristike proizvoda: Jagodići - Maske i lagumi, Ðorđe Milosavljević

Naziv Knjige : Jagodići - Maske i lagumi

Autor: Ðorđe Milosavljević

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 320 strana

Izdavač: Laguna

Godina izdanja: 14. decembar 2012.

Opis proizvoda: Jagodići - Maske i lagumi, Ðorđe Milosavljević

*** O Knjizi ***
U završnom delu trilogije Jagodići, nastale kad i istoimena TV serija, u kaštel na imanju ove plemićke porodice blizu Bečkereka stari grof Milan Jagodić vraća se nakratko iz sanatorijuma gde se oporavlja od bolesti. On će u svom domu okupiti sinove Jovana, Branka i Lajka kako bi im otkrio jednu strogo čuvanu tajnu i predstavio jednog dotad nevidljivog, progonjenog i dobro skrivanog gosta. Istovremeno kad se otkriva da je hipoteka nad kaštelom prevara podmićenih lokalnih bankara, a Jovanove košmarne vizije i noćne more stvarnost za koju je mislio da je plod njegovog pomućenog razuma, ispostavlja se da ni druge pojave, drugi posetioci kaštela, pa ni neki važni gosti iz inostranstva, nisu ono za šta su se predstavljali.
U Maskama i lagumima tajanstvena maskirana poklada nastavlja da ispisuje krvavi rukopis na telima svojih žrtava, njena zlokobna britva nadvija se i nad Lajkovim vratom, ali se nad kaštelom sve brže razilaze tmurni oblaci a zvanična istraga o zločinima u selu, puna novih iznenađenja, polako se privodi kraju – zahvaljujući i domišljatosti Branka Jagodića...

*** O Autoru ***
Ðorđe Milosavljević rođen je u Ivanjici 1969. godine. Završio je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
Profesionalno se bavi filmom (Točkovi, Nebeska udica, Mehanizam, Apsolutnih sto, Neprijatelj), pozorištem (Gola Vera, Parče noći, Porfirogeneza, Kontumac, Instant seksualno vaspitanje, Ples u tami) i televizijom (serije Jesen stiže, Dunjo moja i Sva ta ravnica).
Ðavo i mala gospođa je njegov prvi roman.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.