Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Duge noći i crne zastave, Dejan Stojiljković

Od autora bestselera Konstantinovo raskršće. Oluja se približava i tri viteza joj kreću u susret. Prvi da sačuva tajnu svog gospodara, drugi zbog žene koju voli, a treći da bi zario bodež u samo srce te oluje...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 111

Cena sa PDV: 1199 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 23385

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Laguna

Brend: Laguna

Karakteristike proizvoda: Duge noći i crne zastave, Dejan Stojiljković

Naziv Knjige : Duge noći i crne zastave

Autor: Dejan Stojiljković

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 330 strana

Izdavač: Laguna

Godina izdanja: 15. mart 2012.

Opis proizvoda: Duge noći i crne zastave, Dejan Stojiljković

*** O Knjizi ***
Od autora bestselera Konstantinovo raskršće.

Tri viteza. Dva carstva. Jedna bitka koja će promeniti sve.
Oluja se približava... I tri viteza joj kreću u susret. Prvi da bi sačuvao tajnu svog gospodara, drugi da bi dobio ruku žene koju voli, a treći da bi zario bodež u samo srce te oluje...
Proleće 1386. godine. Granice Srbije potresaju upadi osmanlijskih pljačkaških hordi. U jednom takvom prepadu, brzi osmanlijski konjanici uspevaju da iz pograničnog manastira ukradu kivot čija je sadržina poznata samo srpskom knezu Lazaru Hrebeljanoviću. Lazar odlučuje da pošalje poteru i za taj zadatak bira dvojicu pripadnika viteškog Reda Zmaja – svog kuma, topličkog vojvodu Milana, i njegovog pobratima, čuvenog mačevaoca Ivana Kosančića. Njima se pridružuje i mladi, svojeglavi vitez Miloš Obilić, koji je zaprosio ruku najmlađe Lazareve kćeri.
Trojka kreće u potragu prateći krvavi trag pljačkaša – od Lazareve prestonice Kruševca do Prilepa gde ih čeka stari prijatelj, kraljević Marko Mrnjavčević. U Prilepu nalaze trgovca starinama za koga se priča da je u dosluhu sa demonima. U isto vreme, silna osmanlijska vojska čeka utaborena kod Serdike, a kada glasovi predaka šapnu na uvo emiru Muratu da je kucnuo čas, on se odlučuje na pokret. Prvo na udaru je pogranično utvrđenje Pirot, čiji je kapetan Lazar Musić, knežev rođak, rešen pre da umre nego da Osmanlijama preda tvrđavu.
Na samoj granici hrišćanstva, na bedemima ispred kojih se vijore crne zastave i ratni bubnjevi odjekuju u dugim noćima, bitka za kapije Evrope može da počne.

*** O Autoru ***
Dejan Stojiljković je rođen u Nišu, 1976. Bavi se stripom, novinarstvom i pisanjem proze. Do sada je objavio prozne zbirke Leva strana druma (2007) i Low Life (2008) i roman Konstantinovo raskršće (2009) za koji je dobio nagrade Miloš Crnjanski i Svetosavski pečat. Prvi je laureat nagrade za strip teoriju Nikola Mitrović Kokan. Živi i stvara u Nišu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.