Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

E-Cigareta Perfect eGo Crystal blister

Model je namenjen za NAJZAHTEVNIJE i NAJSTRASNIJE PUŠAČE, ispitan i odobren od Ministarstva zdravlja Srbije, proizvodi čistu, ukusnu i bogatu paru, zadržavajući teksturu dima i intezitet ukusa vaših omiljenih cigareta

Ocena Posetilaca Broj ocena: 129
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Elektronske cigarete i arome

Šifra Proizvoda: 23396

Poslednja cena bila je: 1599 din

Karakteristike proizvoda: E-Cigareta Perfect eGo Crystal blister

E-Cigareta Perfect eGo Crystal blister

Kapacitet baterije: 360 mAh

Napon baterije: 3,3 V

Napunjena baterija podržava: do 600 uvlačaja

Napunjeni Crystal clearomizer podržava: 500 - 600 uvlačaja

Vreme punjenja baterije: oko 3 sata

Vek trajanja baterije: ≥ 300 punjenja

KOMPLET SADRŽI:

2 kom eGo-Crystal clearomizer-a kapaciteta 1,2 ml

1 kom Li-Ion punjiva baterija360 mAh

2 kom Usnika

1 kom Silikonski levak

1 kom USB punjač

1 kom Uputstvo

1 kom Garancija

E-Cigareta Perfect eGo elektronske cigarete su proizvedene, atestirane i ispitane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima (CE, ROHS, SGS, FDA, GMP). E-Cigareta Perfect eGo elektronske cigarete su laboratorijski ispitane i odobrene od Ministarstva zdravlja Srbije br. rešenja 1/0-03 UP 14241

Opis proizvoda: E-Cigareta Perfect eGo Crystal blister

Perfect eGo-Crystal predstavlja usavršeni model eGo tipa elektronske cigarete srednjeg kapaciteta baterije. Poseduje bateriju od 360 mAh koja omogućava do 600 uvlačenja dnevno.
Perfect eGo-Crystal je elektronska cigareta sa novim clearomizer sistemom za ukapavanje e-tečnosti direktno u atomizer zapremine od 1,2 ml. Perfect eGo-Crystal clearomizer vam omogućava da vidite koliko tečnosti je preostalo i da je laše i brže ukapate, bez prljanja ruku.
Proizvodi veliku količinu pare, ima optimalan ukus i veliki kapacitet baterije i to je sve upotpunjeno elegantnim oblikom cigarete, što je svrstava u premijum kategoriju. Nežnijem polu ovaj model jako odgovara zbog elegantnog dizajna. Perfect eGo-Crystal ima osetljivi deo na vrhu baterije koji se koristi kao olovka za Android, iPhone i ostale smart telephone.

bez kancerogenih sastojaka
dozvoljene za upotrebu svuda
isplativije u odnosu na obične cigarete
bez neprijatnog dima, plamena ili pepela
bez lošeg zadaha, žutih prstiju
bogata para za vrhunski užitak

Perfect eGo Crystal model je namenjen za NAJZAHTEVNIJE i NAJSTRASNIJE PUŠAČE

Duvanski dim je dokazano štetan po zdravlje. Pušenje je sve manje dozvoljeno a pušači su na meti društvene kritike.
Perfect serija elektronskih cigareta najnovije generacije koje eliminišu negativne efekte duvanskog dima. Štaviše - ovi proizvodi uopšte ne sadrže duvan, a ipak zadržavaju sve elemente konzumiranja cigareta i pružaju istovetan osećaj.
Upotrebom elektronske cigarete nastaje aromatizovana vodena para koja se konzumira umesto duvanskog dima. Perfect elektronske cigarete proizvode čistu, ukusnu i bogatu paru, zadržavajući teksturu dima i intezitet ukusa vaših omiljenih cigareta, pružajući vam pritom VRHUNSKI UŽITAK.
Perfect e-cigareta izgleda i koristi se kao i obična cigareta, pruža očekivani ugođaj konzumacije klasičnih duvanskih proizvoda, ali bez zdravstvenih rizika po Vas i Vaše okruženje. Plus – štedi vam gomilu novca jer samo jedna DEKANG bočica tečnosti za punjenje e-cigareta zamenjuje najmanje 10 paklica običnih cigareta!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.