Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aroma za E-cigaretu DEKANG Pal-Mal Tobacco STRONG

Kapacitet: 10ml Raspoložive snage - sadržaj nikotina: STRONG (24 mg / ml)Pal Mal ukus.Laboratorijski ispitane i odobrene od Ministarstva zdravlja Srbije br. rešenja: 1/0-03 UP 13168

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Elektronske cigarete i arome

Šifra Proizvoda: 23416

Poslednja cena bila je: 480 din

Karakteristike proizvoda: Aroma za E-cigaretu DEKANG Pal-Mal Tobacco STRONG

Aroma za E-cigaretu Pal-Mal Tobacco STRONG

Pal Mal ukus

Kapacitet: 10ml

Raspoložive snage: (sadržaj nikotina)

STRONG (24 mg / ml)

Opis proizvoda: Aroma za E-cigaretu DEKANG Pal-Mal Tobacco STRONG

Dekang Pal-Mal Tobacco aroma aludira na SAD miks e-tečnosti, odnosno tečnosti nalik na ukus poznatih američkih marki cigareta. Aroma je dobro izbalansirana, vrlo kremasta, i malo slatka. Dakle, sasvim je univerzalna i zadovoljava potrebe širokog spektra potrošača.

Ova tečnost je dizajnirana za ljubitelje delikatnih ukusa.
Jedna bočica je ekvivalent od oko 10-15 pakovanja klasičnih cigareta.

Kapacitet: 10 ml
Raspoložive snage: (sadržaj nikotina)
Strong (24 mg / ml)

Originalne DEKANG tečnosti za elektronske cigarete su klinički ispitane, atestirane i proizvedene u skladu sa najvišim međunarodnim zdravstvenim i farmaceutskim standardima (SGS, TUV, FDA, GMP). DEKANG tečnosti su laboratorijski ispitane i odobrene od Ministarstva zdravlja Srbije br. rešenja: 1/0-03 UP 13168.

Zahvaljujući svojoj pažljivo odabranoj formulaciji i najkvalitetnijim sastojcima, DEKANG e-tečnosti pružaju neuporedivu teksturu i količinu pare, kao i intenzitet i svežinu arome. DEKANG u procesu proizvodnje koristi isključivo prirodni ekstrakt nikotina iz lista duvana, kao i biljne ekstrakte za arome, kako bi se dobila najbolja i najzdravija e-tečnost, u potpunosti prirodna.

DEKANG je najveći i najpoznatiji svetski proizvođač tečnosti za elektronske cigarete. Pored najvišeg kvaliteta i čistoće ove tečnosti su inspirisane čistim, prirodnim notama koje uz puno dima obezbeđuju intenzivan ukus

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.