Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips HQ 8170 - bežični električni brijač sa JET Clean postoljem za održavanje

50% veća površina brijanja zahvaljujući naprednom Speed-XL sistemu. Jet Clean Sistem za automatsko održavanje i čišćenje brijača ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 2343

Poslednja cena bila je: 17490 din

Karakteristike proizvoda: Philips HQ 8170 - bežični električni brijač sa JET Clean postoljem za održavanje

Philips HQ 8170

Bežični električni brijač sa JET Clean postoljem za održavanje uređaja

Speed-XL glave za brijanje - površina glave je 50% veća u odnosu na standardne modele što omogućava brže, nežnije i preciznije brijanje

Sistem za precizno sečenje - ultra tanke glave za brijanje sa prorezima za duge dlake i mikro prorezima za kratke oštre dlačice

Philips Super Lift & Cut sistem brijanja - sistem dvostrukih sečiva za vrhunsku prilagodljivost (podigne dlaku jednim sečivom a odseče je drigim - nema iritacije kože)

Reflex Action glave brijača - trodimenzionalni sistem koji prati konture lica koji se savršeno prilagođava sakom licu

Tri glave brijača koje se ne dodiruju omogućavaju da brijač priđe bliže vašoj koži

Glave izrađene od nerđajućih materijala

Tih rad bez vibracija

Napajanje preko ugrađene punjive baterije ili preko strujne mreže

Jedan sat punjenja za 18 dana brijanja

Višenamenski hromirani ekran

Indikator dotrajalosti glave za brijanje

Indikator za nivo zaprljanosti aparata

Indikator kapaciteta baterije

Indikator napunjenosti baterije

Indikator punjenja baterije

Automatsko biranje napona 100-240V

Dodaci: Trimer za precizno brijanje, četkica za čišćenje, mekana putna fotrola, Jet Clean postolje za održavanje aparata (vidi sliku)

Uputstvo na srpskom jeziku

Opis proizvoda: Philips HQ 8170 - bežični električni brijač sa JET Clean postoljem za održavanje

Za one koji zahtevaju samo najbolje Philips je pripremio Philips HQ 8170. Zahvaljujući naprednoj Speed-XL glavi za brijanje obezbeđena je 50% veća površina brijanja i skraćeno vreme provedeno u uređenju vaše brade. Pri tome brijanje je prijatnije, preciznije i bez iritacije kože lica.

Philips HQ 8170 je opremljen i sistemom za precizno sečenje - ultra tanke glave za brijanje sa prorezima za duge dlake i mikro prorezima za kratke oštre dlačice

Revolucionarni Philips Super Lift & Cut sistem brijanja. Ovaj sistem obezbeđuje prijatnije i preciznije brijanje. Naime, pomoću dva sloja noževa, u jednom prolazu, gornji nož blago podiže dlaku brade, dok je donji tako nameštenu, lako i precizno odseca. Ovaj sistem je uneo revoluciju u aparate za brijanje jer je eliminisao iritaciju kože lica i nejednako obrijane nepristupačne delove brade.

Reflex Action glave za brijanje koje se pomeraju nezavisno jedna od druge. Ovaj novi sistem omogućava da brijač ravnomerno nalaže na svaki deo lica obezbeđujući jednako brijanje svakog dela brade. Kako brijač klizi po licu tako se glave pomeraju i prilagođavaju kako bi se obavilo optimalno brijanje bez iritacije kože.

Brijač ima ugrađenu punjivu bateriju tako da se može koristiti i na mestima gde ne postoji stujni priključak. Jedan sat punjenja je dovoljno za 18 dana brijanja. Takođe, kada to želite, brijač možete koristiti sa napajanjem iz strujne mreže pomoću kabla koji je sastavni deo kompleta. Zgodan je i za putovanja po drugim kontinentima jer bez obzira kakav je napon strujne mreže u nekoj zemlji, brijač se sam potpuno automatski prilagođava trenutnom naponu.

Posebna prednost je maksimalno jednostavno održavanje. Uz aparat se dobija i JetClean sistem za održavanja uređaja. JetClean automatski čisti, podmazuje i puni brijač. Održavanje brijača nikad nije bilo lakše. Samo ga posle brijanja stavite u sistem JetClean i nemate više o čemu da brinete. (vidi sliku)

Garancija 2 godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.