Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips HQ 444 - električni brijač za bradu

Kompaktan aparat za brijanje sa dve glave i revolucionarnom Philips Lift & Cut tehnologijom brijanja. Precizno i udobno brijanje po veoma privlačnoj ceni.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 186
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 2344

Poslednja cena bila je: 3090 din

Karakteristike proizvoda: Philips HQ 444 - električni brijač za bradu

Philips HQ 444

Električni brijač za bradu

Philips Super Lift & Cut sistem brijanja - sistem dvostrukih sečiva za vrhunsku prilagodljivost (podigne dlaku jednim sečivom a odseče je drigim - nema iritacije kože)

Dve samopodešavajuće glave brijača za jednostavno brijanje i teško dostupnih mesta na licu (nos, usta, ...)

Trimer za oblikovanje zulufa, brkova i bradice

Napaja se preko kabla iz električne mreže

Automatsko biranje napona 100-240V

Dodatna oprema koja se dobija uz aparat: četkica za čišćenje, zaštitna kapa, luksuzna torbica za putovanja

Uputstvo na srpskom jeziku

Opis proizvoda: Philips HQ 444 - električni brijač za bradu

Philips HQ 444 je kompaktan aparat za brijanje sa dve glave i revolucionarnom Philips Lift & Cut tehnologijom brijanja. Za precizno i udobno brijanje po veoma privlačnoj ceni.

Revolucionarni Philips Lift & Cut sistem brijanja. Ovaj sistem obezbeđuje prijatnije i preciznije brijanje. Naime, pomoću dva sloja noževa, u jednom prolazu, gornji nož blago podiže dlaku brade, dok je donji tako nameštenu, lako i precizno odseca. Ovaj sistem je uneo revoluciju u aparate za brijanje jer je eliminisao iritaciju kože lica i nejednako obrijane nepristupačne delove brade.

Glave brijača, nezavisno jedna od druge, prilagođavaju svoj položaj u odnosu na kožu lica. Ovo omogućava da sečiva zauzmu idealan položaj u odnosu na dlaku i saseku je na samoj površini. Radi ispravnog položaja, sečiva seku dlaku tik uz površinu kože, ali je ne kače i ne iritiraju.

Aparat poseduje i trimer za oblikovanje brade, brkova ili zulufa. Trimer se nalazi u telu brijača i kada je to potrebno automatski oslobađa pomoću odgovarajuće poluge.

Napaja se isključivo preko kabla koji je sastavni deo kompleta. Zgodan je i za putovanja po drugim kontinentima jer bez obzira kakav je napon strujne mreže u nekoj zemlji, brijač se sam potpuno automatski prilagođava trenutnom naponu.

Praktičan i kvalitetan brijač po izuzetnoj ceni. Garancija 2 godine.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.