Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aroma za E-cigaretu DEKANG Shiny Apple 16mg Strong

Tečnost za E-cigarete koja lepo reprodukuje ukus zrele, relativno slatke, sočne jabuke, sa nijansom gorčine i kiselosti. Kapacitet bočice je 10ml - ekvivalent za 10-15 pakli cigareta. Klinički ispitano i odobreno.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Elektronske cigarete i arome

Šifra Proizvoda: 23461

Poslednja cena bila je: 480 din

Karakteristike proizvoda: Aroma za E-cigaretu DEKANG Shiny Apple 16mg Strong

Aroma za E-cigaretu DEKANG Shiny Apple 16mg Strong

Kapacitet: 10 ml

Sadržaj nikotina: Strong (16 mg / ml)

Dekang Shiny Apple aroma sa ukusom jabuke, relativno slatka. Ima malo gorak i kiseo ukus. Ona lepo reprodukuje ukus zrele, sočne jabuke.

Jedna bočica je ekvivalent od oko 10-15 pakovanja klasičnih cigareta.

Opis proizvoda: Aroma za E-cigaretu DEKANG Shiny Apple 16mg Strong

Dekang Shiny Apple aroma sa ukusom jabuke, relativno slatka. Ima malo gorak i kiseo ukus. Ona lepo reprodukuje ukus zrele, sočne jabuke.
Jedna bočica kapaciteta 10ml je ekvivalent od oko 10-15 pakovanja klasičnih cigareta.

Originalne DEKANG tečnosti za elektronske cigarete su klinički ispitane, atestirane i proizvedene u skladu sa najvišim međunarodnim zdravstvenim i farmaceutskim standardima (SGS, TUV, FDA, GMP). DEKANG tečnosti su laboratorijski ispitane i odobrene od strane Ministarstva zdravlja Srbije br. rešenja: 1/0-03 UP 13168.

Zahvaljujući svojoj pažljivo odabranoj formulaciji i najkvalitetnijim sastojcima, DEKANG e-tečnosti pružaju neuporedivu teksturu i količinu pare, kao i intenzitet i svežinu arome. DEKANG u procesu proizvodnje koristi isključivo prirodni ekstrakt nikotina iz lista duvana, kao i biljne ekstrakte za arome, kako bi se dobila najbolja i najzdravija e-tečnost, u potpunosti prirodna.
DEKANG je najveći i najpoznatiji svetski proizvođač tečnosti za elektronske cigarete. Pored najvišeg kvaliteta i čistoće ove tečnosti su inspirisane čistim, prirodnim notama uz puno dima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.