Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Posude za odlaganje hranje set od 3 komada Joseph Joseph Duo Set Multicolour

Savršene su za skladištenje ostataka hrane, podgrevanje u mikrotalasnoj, dok istovremeno osiguravaju organizaciju frižidera i olakšavaju kuvanje narednog dana.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 3099 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 23473

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Joseph Joseph ltd

Brend: Joseph Joseph

Karakteristike proizvoda: Posude za odlaganje hranje set od 3 komada Joseph Joseph Duo Set Multicolour

Posude za odlaganje hranje

Set od 3 komada

Materijal: BPA Free plastika

Zapremina: velika 3L, srednja 1.1L, mala 540ml

Savršen poklon za svaku kuhinju

Opis proizvoda: Posude za odlaganje hranje set od 3 komada Joseph Joseph Duo Set Multicolour

Da li se često pitate kako što jednostavnije i bezbednije spakovati ostatke namirnica, kuvan ručak, obrok za put? Dizajnerski brend Joseph&Joseph to rešava jednim elegantnim potezom i pomaže vam da se organizujete uz pomoć najnovijeg dodatka u svojoj kolekciji Duo. U pitanju su posude za odlaganje hranje (set od 3).
Sve ostale posude prave veliki problem u smislu mesta koje zauzimaju kada se ne koriste. Obično morate same posude odvajati od njihovih poklopaca, što kasnije uparivanje čini posebno problematičnim. Set sadrži tri posude različitih veličina i boja poklopaca koji se slažu sa bojama na samim posudama radi lakšeg uparivanja, a inovativan dizajn koji štedi prostor omogućava da posude držite jednu u drugoj. Prilikom odlaganja samih posuda, zauzeće minimalno prostora, jer se baze lako ugnezde jedne u drugu dok poklopci lako kliknu i čvrsto drže posude zatvorenim.
Pored navedenog, jedinstvenost ovog seta ogleda se i u dizajnu poklopaca koji su hermetički, mogu se zaključati i sprečavaju curenje. Posude za odlaganje hranje napravljene su od netoksične BPA Free plastike koja garantuje zdravlje i bezbednu upotrebu.

Mogu se koristiti u zamrzivaču i mikrotalasnoj, za pranje su pogodne i u mašini za pranje sudova. Ulaganjem u kvalitetno posuđe možete poboljšati ukus hrane, a istovremeno osigurati zdravlje vama i vašoj porodici. Savršene su za skladištenje ostataka hrane, podgrevanje u mikrotalasnoj, dok istovremeno osiguravaju organizaciju frižidera i olakšavaju kuvanje narednog dana. Ove multifunkcionalne posude idealne su i za bezbedno nošenje hrane na posao, u školu, na putovanja, izlete...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.