Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Skylanders GIANTS Triple Pack C 84529EU

Tri figure u jednom pakovanju! Sprocket, Sonic Boom i Stump Smash! Fenomenalan komplet uz pomoć kojeg ćeš pomoći Skylandersima u borbi protiv zlih sila!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 188
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akcione Figure i Rekviziti

Šifra Proizvoda: 23640

Poslednja cena bila je: 2990 din

Karakteristike proizvoda: Skylanders GIANTS Triple Pack C 84529EU

Skylanders

Akcione figure - Battle Pack

Materijal: plastika

Likovi:

- Sprocket

- Sonic Boom

- Stump Smash

Portal moći se prodaje posebno!

Nije namenjeno deci ispod 6 godina starosti!

Opis proizvoda: Skylanders GIANTS Triple Pack C 84529EU

Skylanders Battle Pack - tri figure u jednom pakovanju! Sprocket, Sonic Boom i Stump Smash!

Sprocket je odgajana u bogatoj porodici ali je bogatstvo nije zanimalo. Najviše je volela da vreme provodi u ujakovoj radionici gde mu je pomagala u pravljenju i popravkama mehaničkih izuma. Ali, kada je jednoga dana njen ujak misteriozno nestao, sve se promenilo... Kada je otkrila da iza otmice njenog ujaka stoji Kaos, napravila je borbeno odelo i krenula je u potragu za njim. Od tog trenutka, Sprocket se posvetila borbi protiv zlih sila, i nikada nije izgubila nadu da će naći svog ujaka...

Nekada davno, Sonic Boom je otišla u visoke planine nadajući se da će njeno potomstvo biti na sigurnom. Ali zli čarobnjak ju je pratio i bacio kletvu na jaja grifina! Pod dejstvom kletve, mladi grifini žive tek nekoliko trenutaka pre nego što se na čudnovat način vrate u ljuske, kako bi se ponovo izlegli, i tako u krug... U želji da spreči da se takvo zlo dogodi i drugima, Sonic Boom se pridružila Skylandersima!

Stump Smash je nekada bio magično drvo i spokojno je spavao u šumama Skylanda. Kada se jednoga dana probudio video je da su celu šumu, uključujući i njega samoga, posekli trolovi! Njegove duge grane su nestale, ostali su mu samo moćni maljevi umesto ruku kojima je uništavao trolovske mašine za krčenje šuma. Stump Smash se zakleo da će braniti Skyland od onih koji hoće da mu naude, posebno od trolova.

Smrznuti u našem svetu... Živi u svom... Skylanders su specijalne akcione figure koje oživljavaju na svoj način kada ih staviš na portal moći! Uđi u novu avanturu i spreči Kaosa d preuzme kontrolu nad drevnom armijom robota! Uskoči u arenu za borbu! Izazovi svoje prijatelje da vidite ko je gospodar Portala! Naići ćeš na različite oblike igre, mape, opasnosti...

Portal moći se prodaje posebno!


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.