Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Skylanders GIANTS Triple Pack D 84530EU

Tri figure u jednom pakovanju! Flashwing, Gill Grunt i Double Trouble! Fenomenalan komplet uz pomoć kojeg ćeš pomoći Skylandersima u borbi protiv zlih sila!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 87
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Akcione Figure i Rekviziti

Šifra Proizvoda: 23641

Poslednja cena bila je: 2990 din

Karakteristike proizvoda: Skylanders GIANTS Triple Pack D 84530EU

Skylanders

Akcione figure - Battle Pack

Materijal: plastika

Likovi:

- Flashwing

- Gill Grunt

- Double Trouble

Portal moći se prodaje posebno!

Nije namenjeno deci ispod 6 godina starosti!

Opis proizvoda: Skylanders GIANTS Triple Pack D 84530EU

Skylanders Battle Pack - tri figure u jednom pakovanju! Flashwing, Gill Grunt i Double Trouble!

Flashwing se prvi put pojavila kada je Bash poželeo da može da leti, ugledavši zvezdu padalicu na nebu... Zvezda je pala u obližnju dolinu, a u centru svetlećeg kratera koji je napravila pri padu nalazio se fasscinantan veliki meteorit. Otvorio se i izašla je Flashwing, lepa i smrtonosna! Ne znajući da li je prijatelj ili ne, Flashwing je oduvala Basha čim joj je prišao, laserom iz repa! Bash je ipak poleteo tog dana.

Gill Grunt se hrabro pridružio vojsci Gillmena u potrazi za avanturom. Tokom putovanja sreo je sirenu, kojoj je obećao da će se vratiti čim završi putovanje. Godine su prošle, i on je održao obećanje vrativši se u lagunu. Ali pirati su oteli sirenu! Slomljenog srca Gill Grunt je krenuo da je traži širom Skylanda. U međuvremenu se pridružio Skylandersima u borbi da spreče takvo zlo kao što su pirati...

Double Trouble je bio vešt čarobnjak. Putovao je tražeći retku biljku za koju se pričalo da multiplikuje svaku čaroliju. Bio je vrlo uzbuđen kada je našao tu biljku, pojeo ju je i odmah je izveo čaroliju. Čuo se čudan zvuk, pa još jedan, i još jedan... Zvuci su se nizali jedan za drugim dok Double Trouble nije bio okružen identičnim kopijama - samoga sebe! Nije baš najbolje razumeo šta biljka u stvari umnožava, ali nema veze, otkrio je da su njegovi klonovi savršeni ortaci. Samo što su bili upola manji i eksplodirali su pri dodiru.

Smrznuti u našem svetu... Živi u svom... Skylanders su specijalne akcione figure koje oživljavaju na svoj način kada ih staviš na portal moći! Uđi u novu avanturu i spreči Kaosa d preuzme kontrolu nad drevnom armijom robota! Uskoči u arenu za borbu! Izazovi svoje prijatelje da vidite ko je gospodar Portala! Naići ćeš na različite oblike igre, mape, opasnosti...

Portal moći se prodaje posebno!


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.