Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Wii Skylanders GIANTS Expansion Pack 84482EF

Igrica i Skylanders figurica - Tree Rex! Oživi svoje junake i pridruži im se u avanturama širom Skylanda! Igrica je za Nintendo Wii!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 121
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Igrice za Nintendo Wii

Šifra Proizvoda: 23659

Poslednja cena bila je: 1199 din

Karakteristike proizvoda: Wii Skylanders GIANTS Expansion Pack 84482EF

Skylanders

Igrica za Nintendo Wii

Komplet sadrži:

- Igricu

- Skylanders figuricu - Tree Rex

Portal Moći se kupuje posebno!

Nije namenjeno deci ispod 6 godina starosti!

Opis proizvoda: Wii Skylanders GIANTS Expansion Pack 84482EF

Wii Skylanders GIANTS Expansion - Igrica i Skylanders figurica - Tree Rex! Oživi svoje junake i pridruži im se u avanturama širom Skylanda! Igrica je za Nintendo Wii!
Portal moći se kupuje posebno!
Još figurica sa igricama, koje oživljavaju kada ih staviš na Portal Moći možeš naći ovde!

Već generacijama, Skylandersi koriste svoje magične moći i oružje kako bi zaštitili Skylands. Ali sada, zli tiranin po imenu Kaos ih je zamrzao i proterao na Zemlju. Samo vi možete da ih stavite na Portal Moćii oživite ih u svom svetu kako bi spasli Skylands zauvek.
Igrajte kao Portal Master, izaberite jednog od Skylanders-a, postavite ga na Portal Moći! Vaš Skylander će oživeti u igrici! Postoji više od 30 različitih Skylanders-a, svaki sa specifičnim moćima i sposobnostima. Igrajte se sa svojom porodicom i prijateljima!
Skylanders likovi mogu da zapamte sva iskustva koja prožive u toku svoje avanture. Možete da igrate sa prijateljima i da ih izazovete u Multiplayer ili Battle modovima, ali i da igrate co-op da ostvarite svoje ciljeve. Možete takođe da menjate svoje likove u bilo kom trenutku i da koristite drugačiju strategiju u različitim bitkama. Sa Starter pack-om ćete imati sve što vam treba da započnete neverovatnu avanturu!
Sakupite sve SkylanderSpyros Adventure figure, i uvezite ih direktno u video igricu, u fenomenalnu i inovativnu avanturu, zahvaljujući Portalu Moći, koji predstavlja most između našeg i čarobnog sveta Skylanders-a. Sve figure kompatibilne su sa svim platformama, što znači da bilo koja figura radi i na PC-ju i na svim pomenutim konzolama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.