Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lowepro Ranac Orion DayPack 200 12970

Ovaj ranac za fotoaparate ima dvostruku pregradu, napravljen je da primi ceo komplet sa aparatom kao i lične dodatke. Vlasnici DSL fotoaparata će ceniti prostrani i lagani Orion DayPack™ 200.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rančevi za fotoaparate i kamere

Šifra Proizvoda: 23909

Poslednja cena bila je: 8490 din

Karakteristike proizvoda: Lowepro Ranac Orion DayPack 200 12970

Lowepro

Model: Orion DayPack 200

Unutrašnje dimenzije: 27.9 X 15.2 X 17.5 cm

Spoljašnje dimenzije: 33 X 21.8 X 45.7 cm

Unutrašnje dimenzije gornjeg odeljka: 30.5 X 12.7 X 22.9 cm

Boja: crna

Kapacitet: 1 kompaktan DSLR sa prikačenim dodatnim objektivom iz kompleta; 2 dodatna objektiva ili objektiv i blic; kompaktni tripod; dodaci i lične stvari

Slika je ilustrativnog karaktera, torbica se isporučuje prazna, bez ikakve dodatne opreme i samog fotoaparata!

Opis proizvoda: Lowepro Ranac Orion DayPack 200 12970

Vlasnici DSL fotoaparata i foto-hobisti će ceniti prostrani i lagani Orion DayPack™ 200 ranac. Ovaj ranac za fotoaparate ima dvostruku pregradu, napravljen je da primi ceo komplet sa fotoaparatom kao i lične dodatke. Postavljeni i mrežicom pokriveni leđni oslonac pruža komfor i pomaže u odvođenju vlage. Konturisani i lako-postavljeni remeni podešavaju se da omoguće željeno držanje i uključuju SlipLock™ petlju na svakoj strani, tako da ranac možete zakačiti kompatibilnu torbicu ili torbu na. Spakujte svoje kućište fotoaparata sa zakačenim objektivima, dodatne objektive, blic, punjač, bateriju ili druge dodatke u potpuno obloženu donju pregradu - ima debele zidove od pene i ojačano dno. Pomaže da stvari budu bezbedne i dobro organizovane uz podesive, obložene pregrade tako da ga možete prilagoditi veličini vašeg kompleta. U gornji odeljak stavite sve stvari bez kojih ne možete: grickalice ili obroke, novčanik, mape, vodiče, uputstva, kao i ćebe od flisa ili jaknu za kišu. On nudi obiman prostor za smeštanje, plus prostrani mrežasti džep za odvojene stvari. Dodatne funkcije uključuju: dva skrivena džepa sa rajsferšlusom za ključeve, mobilni telefon ili druge potrepštine za brzu upotrebu, dva rastegljiva mrežasta džepa sa strane za flaše sa vodom ili poklopce objektiva; petlje za pričvršćivanje dodatnih stvari na ranac putem garabina ili nekim drugim sistemom; donje privezne trake za kačenje kompaktnog tripoda, monopoda ili lake jakne; zalisci na rajsferšlus zatvaračima na oba odeljka za dodatnu zaštitu od vlage; plus rajsferšlus jezičci koji se lako drže i ručica za brzo dohvatanje kao dodatna pogodnost.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.