Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lowepro Ranac Versapack 200 AW 13028

Jedan od najboljih dvokomornih DSLR ranaca - lagan, fleksibilan i neverovatno prilagodljiv. Njegov dizajn nudi mnoštvo načina za pakovanje i brz pristup stvarima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 97
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rančevi za fotoaparate i kamere

Šifra Proizvoda: 23976

Poslednja cena bila je: 13490 din

Karakteristike proizvoda: Lowepro Ranac Versapack 200 AW 13028

Lowepro

Model: Ranac Versapack 200 AW

Unutrašnje dimenzije: 31.5 X 22 X 49 cm

Unutrašnje dimenzije gornjeg odeljka: 25 X 12 X 21 cm

Spoljašnje dimenzije: 28 X 16 X 19 cm

Materijal - spoljašnjost: AZ predeni PU, P600D 74T PU, najlon taft

Materijal - unutrašnjost: 210D najlon, češljani triko, mrežasti poliester

Boja: crna / siva

Kapacitet: DSLR (bez rukohvata) sa zakačenim objektivom (najčešće zum objektiv); plus 2-3 objektiva ili blica, kada je postavljen vertikalno; ili DSLR (bez rukohvata) sa zakačenim zum objektivom (do 80-200mm f/2.8); kada je postavljen horizontalno; dodaci i lične stvari.

Slike su ilustrativnog karaktera. Torbica se isporučuje prazna, bez opreme!

Opis proizvoda: Lowepro Ranac Versapack 200 AW 13028

Jedan od najboljih dvokomornih DSLR ranaca - lagan, fleksibilan i neverovatno prilagodljiv. Njegov dizajn nudi mnoštvo načina za pakovanje i brz pristup snimateljskoj opremi i ličnim stvarima. Njegovi dupli odeljci sa bočnim pristupom pružaju brz pristup opremi za snimanje, jednostavno okrenite ulevo ili udesno da biste dohvatili stvari sa bilo koje strane. Njegov lagan, a ipak izdržljiv materijal i pametna konstrukcija drže vas okretnim dok ste na putu.

Foto entuzijasti i putnici će ceniti kompaktni dizajn modela Versapack 200 AW. Ako hoćete da spakujete, izvadite razdelnike, savijte ih i spakujte u prtljag. Za urbano ili šetanje po terenu, Versapack 200 AW možete napuniti prema svojim potrebama. Počevši od vrha, Versapack 200 AW sadrži lako tapaciran gornji odeljak sa puno mesta za lične stvari uključujući i dodatne džepove. Koristite praktični spoljni džep da stavite uputstvo za fotoaparat, vodič, mape ili bilo šta što hoćete da vam bude pri ruci.

Donji odeljak za fotoaparat i gornji odeljak potpuno su razdvojeni odvojivim horizontalnim razdelnikom koji sadrži 2 ugrađena džepa za memorijske kartice. U donji odeljak možete na vrh staviti DSLR i 2-3 druga objektiva ili dodatka, ili podesite razdelnike tako da DSLR ubacujete sa strane i tako mu brzo pristupite - sa leve ili desne strane - preko bočnog džepa sa rajsferšlusom. Dodatne osobine uključuju: Hideaway Tripod Mount™; All Weather AW Cover™; SlipLock™ petlje za kačenje; uklonivi opasač i podesivi grudni remen; i privezne trake sa donje strane ako želite da dodate laganu jaknu ili tripod.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.