Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MEDISANA WBM - Hidromasažna kadica sa infracrvenim svetlom 490w

Samo nekoliko minuta dnevno je dovoljno da se napeta stopala osecaju dobro i da se lakše nose sa svakodnevnim obavezama bez bolova.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 142
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masaža stopala

Šifra Proizvoda: 2497

Poslednja cena bila je: 7226 din

Karakteristike proizvoda: MEDISANA WBM - Hidromasažna kadica sa infracrvenim svetlom 490w

MEDISANA WBM - Hidromasažna kadica sa infracrvenim zračenjem

Masaža stopala i refleksogenih zona na stopalima i infracrveno zračenje sa i bez vode

Zagrevanje hladne vode 20°C do 40°C za 20 min

Infracrveno zračenje

4 nastavka za akupresurnu masažu

Poseban odeljak u kadici za aromatično ulje

Blago podsticanje cirkulacije u području stopala i donjeg dela nogu

Opuštanje mišića u području stopala i donjeg dela nogu

Olakšava poteškoće zbog napetosti

Napajanje : 230V, 50 Hz

Snaga : 160 W

Električna potrošnja : 495 W

Položaji: 0 = Isključeno

1 = Vibraciona masaža + Infracrveno zračenje + Konstantno održavanje temperature vode

2 = Masaža mlazom vode + Masaža mehuricima + Zagrevanje vode

3 = Vibraciona masaža + Masaža mlazom vode + Masaža mehuricima + Zagrevanje vode +Infracrveno zračenje

Dimenzije : 47x40x23 cm

Težina : 3.20 kg

Setifikat : CE 0473

Garantni rok 3 godine

Opis proizvoda: MEDISANA WBM - Hidromasažna kadica sa infracrvenim svetlom 490w

Jedan u nizu vrhunskih aparata čuvene kompanije MEDISANA (Nemačka). Kompanija MEDISANA je više od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu (aparati za porodično zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbeđen je visokim proizvodjačkim standardima i sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta. MEDISANA proizvodi su klinički testirani, ispitani po međunarodnim standardima, i poseduju CE 0473 sertifikat, odobren od strane MPG (Medical Products Law). Visoka pouzdanost MEDISANA proizvoda je iskazana i u garantnom roku od cak 3 godine - što predstavlja znatno više od ostalih svetskih proizvođača.

Efekat mehurića ubrzava razmenu temperature između vode i nogu, zbog neprestanog kretanja vode. Dodatni pozitivni efekat ima vibracionu masažu u rasponu 35-50 Hz. Vibracija koju proizvode oba navedena efekta ulaze u telo, uključujići i kosti, i stoga imaju pozitivan efekat na sve strukture tkiva.

Funkcije

Masaža stopala i refleksogenih zona na stopalima i infracrveno zračenje sa i bez vode
Zagrevanje hladne vode 20°C do 40°C za 20 min
Infracrveno zračenje
4 nastavka za akupresurnu masažu
Poseban odeljak u kadici za aromatično ulje

Oblast primene

Blago podsticanje cirkulacije u području stopala i donjeg dela nogu
Opuštanje mišića u području stopala i donjeg dela nogu
Olakšava poteškoće zbog napetosti


Korišćenje

Negovana stopala ne samo da dobro izgledaju, već su generalno govoreći i zdrava. Samo nekoliko minuta dnevno je dovoljno da se napeta stopala osecaju dobro i da se lakše nose sa svakodnevnim obavezama bez bolova. Jedan vazan deo pedikira je i opuštajuca hidromasaža .

MEDISANA WBM hidromasažna kadica nudi najbolje preduslove za to . Ona omogucava snažnu masažu stopala sa i bez vode, intenzivnu masažu refleksnih zona kao i grejanje infracrvenim svetlom. Po želji, kadica se može koristiti za masažu bez vode, za masažu mlazom vode ili se može kombinovati masaža sa infracrvenim svetlom. Koju god kombinaciju da izaberete, raznovrsnost koju ova kadica pruža omogućiće Vam da postignete efekte na telo i dušu koje većina ljudi smatra prijatnim i opuštajućim.

Masaža

Budući da je opremljena vibrirajucim izbočinama, delom za izbacivanje mlaza vode i mehurića, masažom mlazom vode i nastavcima za akupresuru, MEDISANA WBM hidromasažna kada za noge omogućuje masažu od tabana do članaka noge.

Masaža stopala poboljšava cirkulaciju i može dovesti do bolje prokrvljenosti krvnih i linfnih sudova , ukočeni mišići će se opustiti, bol u zglobovima umanjiti. Takođe se stimulise metabolizam u ćelijama.

Grejanje infracrvenom lampom

Infracrvena lampa se uključuje u poziciji 1 i 3 i prijatno prodire u tabane i omogućava toplotnu terapiju celog stopala.

Tretman toplotom

MEDISANA WBM hidromasažna kadica za noge greje vodu do prijatne temperature i održava konstantnu temperaturu tokom upotrebe.


Aromaterapija

Na hidromasažnoj kadici za noge MEDISANA WBM se nalazi deo namenjen za dodavanje aromatičnih supstanci i soli za kupanje. Kada se ove supstance stave u predviđeno udubljenje, one se polako mešaju sa vodom i pojačavaju opuštajući efekat hidromasaže.

Masaza sa vodom

Pre nego sto napunite kadicu vodom, proverite da kadica nije uključena u struju! Tek kada je kadica postavljena na pod (vodite računa da ne moze da se prelije) i napunjena vodom uključite je u struju.

Masaža bez vode

Ovu kadicu možete koristiti i za masažu bez vode. Podesite rotacioni prekidač na poziciju 2 (masaža + grejanje).

Punjenje kadice vodom

Može se napuniti sa najviše 3,3 litre vode. Maksimalni nivo vode je označen u kadici. Možete koristiti hladnu ili toplu vodu sa ili bez aditiva.

Podešavanje željene funkcije

Smestite se udobno ispred kadice i izaberite jednu od tri različite funkcije koristeći rotacioni prekidac.

Odabir funkcije grejanja

MEDISANA hidromasažna kadica WBM koristi inovativnu funkciju grejanja. Ovo tehnicko poboljšanje omogućava da se tempreratura vode konstantno održava tokom upotrebe ili da se dodatno zagreje.

Pozicija 1: Održavanje temperature vode

Ako podesite rotacioni prekidac na poziciju 1, temperatura vode u kadici će osatati ista ili će biti malo zagrejana.


Pozicija 2 i 3: Grejanje ovde

Ako podesite rotacioni prekidač na poziciju 2 ili 3, funkcija grejanja će se automatski uključiti. Ukoliko sipate vodu direktno iz slavine, temperatura vode će za 10 - ak minuta dostići prijatnu temperaturu za opuštajuću hidromasažu i ostaće konstantna tokom primene. Ukoliko je voda previse topla, samo okrenite rotacioni prekidač na poziciju 1 i sačekajte da se voda ohladi do temprerature koju želite. Ukoliko dolivate hladnu vodu da biste rashladili postojeću, vodite računa da ne prepunite kadicu (nivo vode može biti najviše do obeleženog maksimuma 3)

Aromatične supstance

Skinite poklopac i sipajte aromatične supstance i ulje za kupanje u udubljenje koje se nalazi ispod. Za vreme izabranog tretmana, aditivi će se polako pomešati sa vodom

Čišćenje i održavanje

Pre nego počnete sa čišćenjem uvek proverite da li je uređaj isključen na prekidaču iz struje. Prospite vodu iz kadice preko udublljenja za odliv vode i očistite kadicu krpom kada se ohladi. Nemojte koristiti agresivne supstance, kao što su abrazivne hemikalije ili druga sredstva za pranje, jer mogu oštetiti površinu. Uređaj čuvajte na suvom i hladnom mestu. Pažljivo umotajte gajtan da se ne ošteti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.