World of Warcraft

Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! World of Warcraft
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Blizzard Entertainment
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 90
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 1500 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Igrice za PC

Karakteristike proizvoda: World of Warcraft

 • World of Warcraft
 • Najpopularnija igra na svetu
 • Potrebna konfiguracija: Pentium 3/800 MHz ili ekvivalent, 256 MB RAM, GeForce 2/32 MB, 56K modem
 • Poželjna konfiguracija: Pentium 4/2 GHz ili ekvivalent, 512 MB RAM, GeForce FX5700+/128 MB, ISDN, ADSL ili kablovska Internet konekcija

Opis proizvoda: World of Warcraft

Kao igra za veoma veliki broj igrača, Svet ratne veštine (World of Warcraft) omogućava hiljadama igrača da se udruže ili da se bore međusobno. Igrači iz svih krajeva sveta mogu da ostave stvarni svet za sobom i upuste se u velike pohode i junačke podvige u zemlji fantastičnih avantura.
Najzad, svet Azerota, koji smo prvi put videli u Ratnoj veštini (Warcraft I), a koji je dalje proširen u narednim strategijskim igrama, realizovan je s neverovatnim detaljima i spreman za dolazak miliona potencijalnih igrača
Prepoznatljivi svet

Svet ratne veštine se u mnogome oslanja na tradiciju iz prethodnih igara Ratne veštine. Verni ljubitelji serijala ovih igara konačno imaju mogućnost da uđu u taj svet iz igračke perspektive, i iz prve ruke dožive događaje. Narodi, mesta i jedinice iz strategijskih igara su konačno oživljeni u Svetu ratne veštine. Možete posetiti Plamteće pustare (Burning Steppes), gde je Grom Paklenkrik (Grom Hellscream ) pao u borbi protiv demona Manarota (Mannaroth), ili otići do Gvozdenkova (Ironforge), gde Patuljci obitavaju, u utrobi planine. Legendarni junaci kao što su Tral (Thrall), Kairn Krvavi papak (Cairne Bloodhoof) i Kralj Magni Riđobradi (Magni Bronzebeard) su takođe u igri u svojim glavnim gradovima, vodeći svoje narode.

Stražari u gradu ljudi - Vetroluju (Stormwind) - izgledaju kao pešadinci iz trećeg dela Ratne veštine (Warcraft III) , ork pioni tumaraju farmama Go Šeka (Go Shek) u visijama Aratija (Arathi Highlands). Oni koji se odluče za Noćne Vilenjake mogu, čak, videti Drevne zaštitnike (Ancient Protectors).


Pravljenje lika

Pri pravljenju vašeg lika, imate veliki izbor. Postoji osam rasa i devet klasa, ali osnovni izbor koji treba da načinite je za koju stranu želite da se borite. Možete se boriti za Hordu ili Alijansu(Savez), a to u mnogome određuje šta možete, a šta ne kasnije u igri. Možete razgovarati i udruživati se samo sa igračima iz vase frakcije. Takođe, mozete se družiti i videti samo igrače iz vaše frakcije dok koristite društvene komande u samoj igri (prilikom ćaskanja (chat)). Namera je da se osetitte kao da ste deo ogromne ekipe, a da suprotna strana bude neprijatelj ili, u najbolju ruku, takmac. Zato, ako želite da igrate zajedno sa prijateljima - odaberite istu stranu. Zone koje mozete da posetite i pohodi u koje možete krenuti takođe zavise od odabrane strane. Neki pohodi su omogućeni samo Hordi, a drugi samo Savezu. Neke zone su za igrače jedne strane neprijateljske, a drugoj omogućavaju razna poboljšanja.

Hordu sačinjavaju: Orci, Tauerni, Trolovi i Neupokojeni (undead), dok su u Savezu: Patuljci, Ljudi, Gnomi i Noćni Vilenjaci. Klase su podjednako podeljene na rase s izuzetkom Šamana (samo Horda) i Paladina (samo Savez).


Avanture u svetu

Kada prvi put počnete igru, bićete postavljeni na startnu zonu vaše rase. Sve rase osim trolova i gnoma počinju na svojim posebnim lokacijama. Ove dve rase dele startne lokacije sa orcima odnosno dwarf-ovima. Posle odgledavanja in-game brifinga koji vas upućuje u vašu rasu, spremni ste da se upustite u svet warcrafta.
World of warcraft pruza gomilu čudovišta koja će vam biti izazov u borbi. Ova stvorenja lutaju širom zemlje i naseljavaju tamnice i podzemne lokacije. Tu su i lutajuce zveri, kao što su vukovi, pauci, škorpioni, krokodili, krabe, lešinari, hijene, tigrovi, medvedi i još puno njih. Dosta zlih neprijatelja blokira vaša putovanja. Humanoidni protivnici svih vrsta, kao što su pirati, banditi, sektaši, i vojnici iz protivničke fakcije. Pridružuju im se i neprirodna stvorenja kao shto su undead-ovi, Ooze-i , grifoni, elementarci, u svrsi da izazovu još više opasnosti na vašim putovanjima.
Takodje možete da vidite neka poznata stvorenja kao što su ogre-i, gnolovi, kentauri, satyr-i, murloci, wildkini i drugi koji nastali od neprijateljskim stvorenja iz warcrafta 3. Možete da susretnete još spektakularnije neprijatelje kao npr demone, infernale, dragonspawn-e i moćne zmajeve koji obilaze tamnice i high lvl oblasti.
Teritorije koje ćete moći da istražujete su prostrane i raznolike. Uz dodatak da su pozajmljene iz priča smeštenih u warcraft istoriju. Igra takodje prikazuje dosta različitih okruzenja kao što su bujne šume u Ahsenwally i Feralas-u, snezne planine Dun Morogh-a, savane Barrens-a, ravnice Mulgora i pustinje Tanarisa. Mocvare u Un Goro krateru, dzungle u Stranglethorn dolini, farme Elwynn shuma i čak pusta brda Stonetalon Mountains-a, su jedna od mnogih lokacija koje možete da istrazite. Tereni koji su bili zantno izloženi magijama i razornim moćima rata su takodje u igri.Uzvišeni Dalanar je obuhvaćen u zaštitnu magičnu ljušturu je bolan podsetnik na pustošenje legije haosa, zaražene su istočna i zapadna pustoš i ispunjene sa bolesnim životinjama i biljkama kao posledica Scourge s zaraze.
Ova duga lista fascinantnih teritorija čak ni ne uključuje podzemna okruženja i tamnice. Postoje tamnice dostupne igračima svih nivo-a, od srednjih nivo-a do većih nivo igraca, koje pružaju gomilu bogatih zadataka, nagrada i neprijatelja na koje će te naići u dubinama podzemlja.


Pohodi (Questing)

Pohodi čine veliki deo Sveta ratne veštine. Kao i kod većine ovakvih igara, omogućen vam je napredak sticanjem iskustva. Iskustvo se stiče ubijanjem protivnika, otkrivanjem novih oblasti i završavanjem pohoda. Za razliku od drugih igara, pohodi su od velikog značaja za povećanje iskustva. Igrači koji žele da napreduju samo ubijanjem monstruma, činice to znatno sporije od onih koji se bave pohodima.
Širom Azerota podjednako su raspoređene hiljade pohoda. Ima i jednostavnih i kompleksnih. Kod nekih je zadatak ubiti određeni broj stvorenja, negde treba isporučiti neki dokument, nekad će biti potrebno ubiti određenog lika ili ga bezbedno otpratiti donekle. Iako su mnogi pohodi na izgled slični, svi imaju zanimljivu pozadinsku priču koja će vam stvoriti utisak da ste stvarno u Azerotu.

Iako će oni igrači koji vole priču započeti pohode zbog podataka koje oni otkrivaju, mnogi će se na njih odlučiti zbog iskustvenih poena koje daju. Skoro svi pohodi daju određen broj iskustvenih poena.

Mnogi pohodi pružaju i materijalnu nadoknadu kao što su novac, napici, hrana, piće, čarobni predmeti, oklop i oružja. Neki od boljih predmeta mogu se naći samo završavanjem pohoda.


Jednostavna sprega s korisnikom (Interface)

Svet ratne veštine ima maksimalno pojednostavlljenu spregu sa korisnikom.
Da bi se igračima olakšalo igranje, likovi koji zadaju pohode su označeni žutim znakom uzvika iznad glave. Pomoću dnevnika pohoda (quest log) lako možete pratiti svoje trenutne pohode. Često ćete koristiti ovu mogućnost u igri. Kada završite neki pohod, žuti znak pitanja iznad glave zadavača pohoda (po prihvatanju nekog pohoda zadavač iznad glave dobija znak pitanja što znači da pohod još nije završen) pretvara se u znak uzvika što znači da možete pokupiti obećanu nagradu.

Ako pomerite pokazivač miča preko nekog od likova koje sretnete, možete lako zaključiti kako da mu se obratite. Pametni pokazivač menja svoj oblik u zavisnosti od toga kome se obraćate. Ako je to zadavač pohoda, pokazivač će postati oblačić za razgovor, ako je to neki od instruktora - pretvoriće se u knjigu itd. Na ovaj način ne može doći do zabune.

I borba je podjednako jednostavna. Sve što treba da uradite je da desnim tasterom miša kliknete na prtivnika i borba će početi. Za lakše korišćenje čarolija tu je skup akcija (action bar) u koji ih smeštate. Onda vam ostaje samo levi klik na odgovarajuću sličicu ili stisak odgovarajućeg tastera.

Možete čak pomerati prozor za ćaskanje, menjati boje prozora, preuređivati dnevnik borbe, koji je oblast ekrana koja tekstualno prikazuje sve vaše i protivnikove manevre.


Socijalni aspekt (Social Aspects)

World of Warcraft je online igra sa hiljade igraca, kao takva igra je napravljena da se odnosi sa in game druženjem. Možete tražiti igrača prema ključnoj reči , pretrazivanje zone za one u istoj. ili sa izvesnim imenima. Takodje možete da dodate igrača na friend listu tako da mozete da pratite dobre igrače za grupisanje ili samo razgovor.
Grupisanje je jednostavno. Mnogi zadaci su dizajnirani da budu završeni sa grupom igraca, tako da ćete želeti da trazite pomoć od drugih igrača. Grupa može imati do 5 igraca, koji mogu da budu sličan nivo tako da svi mogu naći prihvatljive izazove da zarade dobra ili expirience. Igra takodje ima raid grupe koje dozvoljavaju do 40 igrača da bi zajedo išli u izvršavanju zadataka posebno jakih neprijatelja i zadatka.


Instance laguma (Instance Dungeons)

U cilju promovisanja ideje epskih avantura, Svet ratne veštine uvodi i pojam instanci laguma. Instanca laguma je lagum posebno stvoren za za svaku grupu igrača u njemu. Svaki put kad u njega uđe neka grupa, jedinstvena verzija laguma se pravi baš za tu grupu. To znači da drugi igrači ne mogu da igraju sa tom grupom i na taj nacin im preotmu teško zarađene predmete. Na taj način, izgleda kao da je svaka grupa vlasnik tog laguma.
Instance laguma su veoma teške, ali i zabavne. Igrače će na ulazak u lagume navesti odlični predmeti koji se dobijaju u njima, kao i borba sa tzv. elitnim čudovistima u njima. Instance su i gušće nastanjene čudovistima i predstavljaju dom nekim od najmoćnijih stvorenja.


Igrač protiv Igrača (IpI) (Player-versus-Player (PvP))

IpI sistem je veoma bitan u Svetu ratne veštine. Pošto su tvorci igre bili svesni da se to nekim igračima sviđa, a drugima ne, postavljeni su serveri različitih tipova. Zato postoje Igrač protiv okruženja (PvE) i Igrač protiv Igrača serveri. IpO se još zovu i normalni serveri.
Na običnim serverima možete zapodenuti IpI borbu jurišom na protivnički grad, ulaskom u posebne IpI zone (Bojišta) ili napadom na stražare protivničkih gradova. U svakom slučaju imate izbor - da li želite da se borite ili ne.

Na IpI serverima postoji mnogo zona koje su označene kao sporne (contested). U ovim zonama su dozvoljeni napadi na igrače druge strane. To znaci da ako se npr. sami borite protiv čudovista i prikrade vam se protivnički Razbojnik, može da vas ubije. IpI serveri omogućavaju i IpI sukobe na Bojištima (Battlegrounds), napadanje protivničkih stražara i upade u protivničke gradove.

Međutim, nagrade za IpI igru su odlične. Blizzard želi da ohrabri igrače da učestvuju u IpI borbama, pošto je konflikt izmedju Horde i Saveza okosnica igre. Ubijanjem igrača i stražara iz protivničkog tabora sakupljate poene časti (honor points) koji se prebacuju u vojni rang. Sticanjem všseg ranga dobijate pravo na kupovinu boljih oružja, oklopa i zivotinja za jahanje. Rangiranje je nalik takmičenju, pa ćete stalno morati da učestvujete u IpI borbama ne biste li stalno napredovali. Zapamtite da poene časti dobijate samo ubijanjem protivnika koji su u vašem rangu.

Tekst preuzet sa sajta: http://www.wow-serbia.com

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Igrice za PC

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 2526
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 2526, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 2526, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija