Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bežični fiksni telefon Simens Gigaset SL560

DECT/GAP ... imenik za 250 imena ... displej u boji ... vibracija... spikerfon... Bluetooth ... 20 polifolnih + 10 običnih melodija ...
Fenomenalno!!!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 141
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bežični telefoni

Šifra Proizvoda: 2549

Poslednja cena bila je: 11990 din

Karakteristike proizvoda: Bežični fiksni telefon Simens Gigaset SL560

Simens Gigaset SL560

DECT/GAP telefon

Na jednu bazu moguće je da se prijavi do 6 slušalica

Bluetooth® wireless headset konekcija

Mogućnost prenosa Bleutooth-om sa mobilnog telefona za 250 imena (po 3 broja na jedno ime)

Čuvanje i download-ovanje screensaver-a, sličica i melodija Bluetooth-om i MPM softverom

Veliki displej sa 65,000 boja i 128 x 160 piksela

Vibraciono upozoravanje na dolazni poziv

SMS do 640 karaktera (kod nas još uvek nijepodržano)

Handsfree (spikerfon) funkcija

Na displeju ima screensaver, kao i datum i vreme

Navigacija pomoću tastera u pet smerova

LED indikator upozorava na poziv i SMS poruku

Poziv pomoću glasa

20 polifolnih melodija, 10 standardnih, mogućnost download-ovanja sa PC-a

19 jezika

Ponovno pozivanje poslednjih 10 različitih poziva

Ima pulsno i tonsko biranje

Trajanje baterija: do 10 sati u razgovoru ili do 200 sati u stanju mirovanja

Litijumskoionska baterija

Domet: 300 m napolju i do 50 m unutra

Dimenzije slušalice : 130 x 47 x 22 mm

Dimenzije baze : 132 x 105 x 38 mm

Opis proizvoda: Bežični fiksni telefon Simens Gigaset SL560

Gigaset SL560 predstavlja jedan od Siemens-ovih ponosa, uspeli su da proizvedu telefon koji ima gotovo sve mogućnosti za koje ste ikada čuli, par za koje nikada niste čuli i sve to po izuzetno pristupačnoj ceni. Prefinjen Siemens-ov dizajn pleni već na prvi pogled, soba u kojoj se ovaj telefon nalazi dobila je člana za koga se lepe oči kako stanara tako i gostiju.

LCD ekran u boji sa iluminacijom dovoljno je velik da prikaže sve što je korisniku potrebno. Meni preko koga se pozivaju sve funkcije telefona pravi je odmor za oči, sve kategorije su grafički prikazane u obliku ikona koje su prelepo dizajnirane. Jednostavan je za kretanje po njemu i do svake funkcije se dolazi brzo bez preteranog kliktanja po linkovima, pored toga meni je višejezični i moguće je izabrati neki od 19 ponuđenih jezika. Pored 20 polifonih i 10 standardnih melodija signal za dolazeće pozive ili poruke emituje i LED dioda svojim treptanjem.

Gigaset SL560 je bežični telefon koji podržava DECT tehnologiju obezbeđujći visok kvalitet bežične komunikacije između slušalice i baze. Na bazu se mogu prijaviti do 6 različitih GAP dodatnih slušalica. Opremljen je identifikatorom dolaznog poziva tako da u trenutku kada telefon zazvoni na ekranu se ispisuje broj telefona ili ime osobe koja vas zove.

Telefon će besprekorno raditi na 50 m udaljenosti od baze ukoliko se nalazite u zatvorenom prostoru, a na otvorenom domet raste do 300 m. Telefonski imenik, na slušalici, sadrži 250 memorija za najčešće pozivane telefone, sa novinom da uz svako ime možete ubaciti po tri različita broja. Redialing funkcija ograničena je na poslednjih 10 različitih pozvanih brojeva, pored velikog broja memorijskih mesta iz imenika možete izabrati određene brojeve kojima ćete dodeliti posebne melodije.

Ukoliko mislite da je Siemens bio škrt sa brojem melodija i screensaver-a grešite. Melodije i screensaver-e možete download-ovati sa interneta i jednostavno ih ubaciti u telefon tako da veći broj nije ni bio potreban jer priznaćete ukusi su različiti.

Gigaset SL560 podržava slanje i primanje SMS i to dužine do 640 karaktera što je uslovljeno uslugom provajdera. Dužina rada, sa napunjenim NiMH baterijama tipa AAA koje se nalaze u pakete, je 200 h standby ili 10 h razgovora. Slušalica je veoma lagana oko 140 gr što je bitan podatak za one koji vole duge razgovore.

Pored svega Gigaset SL560 poseduje i Bleutooth tako da imenik, SMS poruke i ostale podatke sa vašeg mobilnog telefona možete prebaciti na fiksni telefon i obrnuto.

Pričajte sa slobodnim rukama i nastavite da uživate u odličnom kvalitetu zvuka. Ili koristite Bluetooth® headset konekciju da pričate i hodate, ili obavljate druge poslove, bez iritirajućih kablova ili slušalice koja vam ispada. Ukoliko ne želite da vas uznemiravaju dok odmarate jednostavno prebacite na zvono vibracijom i uživajte u odmoru u miru i tišini.

Otkrijte udobnost poziva glasom, dopustite Gigaset SL560 da vam pomogne da ne zaboravite na važan sastanak svojim organizerom i alarmnim funkcijama.

Učinite telefoniranje što lepšim brilijantnim novim Gigaset SL560.


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.