Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

ORBITREK PLATINUM - Sobni trenažer

Dok vežbate pomoću Orbitrek Platinum sobnog trenažera - oblikujete i gornji i donji deo tela, a istovremeno radite i vežbe koje blagotvorno utiču na rad srca i stanje krvnih sudova.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 238
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Eliptični Kros Trenažeri

Šifra Proizvoda: 2603

Poslednja cena bila je: 12990 din

Karakteristike proizvoda: ORBITREK PLATINUM - Sobni trenažer

ORBITREK PLATINUM

Eliptični sobni trenažer (kros trenažer)

Objedinjuje vežbe sobnog bicikla i trake za trčanje u jednu vežbu uz dodatno aktiviranje mišića ruku

Ultimativni trenažer za celo telo

Zahvaljujuću elipsoidnom kretanju nogu ne opterećuje zglobove, kukove i kičmu

Merač sa 4 funkcije (brzina, razdaljina, kalorije, vreme)

Ugrađen sistem za rashlađivanje osobe koja vežba

Izuzetno tih i čvrste konstrukcije

Dužina 94 cm

Maksimalna težina osobe: 125 kg

Opis proizvoda: ORBITREK PLATINUM - Sobni trenažer

Vežbanje sa Orbitrek Platinum-om je potpuno bezbedno! Pustite muziku ili gledajte TV i zabavljajte se dok oblikujete telo i skidate suvišne kilograme! Posebni elipsoidni pokreti opterećuju isključivo mišiće, ne opterećujući zglobove tokom vežbanja. Zahvaljujući tome, ova sprava je potpuno bezbedna za kolena, leđa i kukove. Ove blago eliptične kretnje ubrzavaju i metabolizam, tako da sagorevate više kalorija, zatežete i izdužujete mišiće, poboljšavaju ravnotežu tela. Budite u kondiciji!

Sada možete da skinete kilograme i dovedete svoje telo u formu brže nego što ste ikada sanjali. Dok vežbate pomioću Orbitrack sobnog trenažera -oblikujete i gornji i donji deo tela, a istovremeno radite i vežbe koje blagotvorno utiču na rad srca i stanje krvnih sudova. Skinite kilograme.Zategnite i oblikujte mišiće bez dizanja tegova.

Uz pomoć Orbitrack Platinum sobnog trenažera sagorevate tri puta više kalorija nego običnim hodanjem! Ovo je jedina fitnes sprava koja imitira prirodne pokrete hodanja, a pri tom nema nikakvog negativnog opterećenja. Na drugim spravama za vežbanje opterećujete zglobove težinom koja je i do pet puta veća od vaše, što može da dovede do povreda. Vežbanje sa Orbitrek Platinum-om je potpuno bezbedno! Pustite muziku ili gledajte TV i zabavljajte se dok oblikujete telo i skidate suvišne kilograme!

Inženjeri su zadržali najbolje elemente i karakteristike starije verzije Orbitrack-a i dodali bolje konstruisane ručke, koje su zakrivljene tako da su vaša leđa u potpuno pravilnoj poziciji prilikom vežbanja. Takođe, kretanje sprave je poboljšano i olakšano.
Posebni elipsoidni pokreti opterećuju isključivo mišiće, ne opterećujući zglobove tokom vežbanja. Zahvaljujući tome, ova sprava je potpuno bezbedna za kolena, leđa i kukove, tako da možete vežbati bez brige. Ove blago eliptične kretnje ubrzavaju i metabolizam, tako da sagorevate više kalorija, zatežete i izdužujete mišiće, poboljšavaju ravnotežu tela, a vežbanje je zabavno.

Dobre strane Orbitrack Platinum su:
mikro prilagođavanje nivoa otpora, koje vam omogućava da precizno podesite otpor koji vam odgovara
air-conditioning – specijalno dizajniran sistem hlađenja pomoču pokreta prednjeg točka koji u toku vežbanja stvara prijatno hlađenje
izuzetno tih
94 cm dužine
U paketu Orbitrack Platinum dobijate:

Orbitrek platinum
Merač sa 4 funkcije (brzina, razdaljina, kalorije, vreme)
Uputstvo za upotrebu

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.