Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

CARDIO CRUISER (fitness sprava)

Kombinuje sve tri karakteristike u jednu - superiornu mašinu ... spojeni su udobnost vežbanja na sobnom biciklu, zatezanje mišića gornjeg dela tela koje omogućava eliptični trenažer i zatezanje mišića donjeg dela tela koje obezbeđuje pokretna traka

Ocena Posetilaca Broj ocena: 222
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gladijatori - kućne teretane

Šifra Proizvoda: 2606

Poslednja cena bila je: 14990 din

Karakteristike proizvoda: CARDIO CRUISER (fitness sprava)

CARDIO CRUISER (fitness sprava)

Cruiser caddy - nosač

Sinhronizovani pokreti ruku i nogu

Mogućnost podešavanja sa pet nivoa otpora

Podešavanje visine na 7 nivoa

Opis proizvoda: CARDIO CRUISER (fitness sprava)

U stvaranju Cardio Cruisera, spojeni su udobnost vežbanja na sobnom biciklu, zatezanje mišića gornjeg dela tela koje omogućava eliptični trenažer i zatezanje mišića donjeg dela tela koje obezbeđuje pokretna traka. Dakle, Cardio Cruiser kombinuje sve tri karakteristike u jednu - superiornu mašinu, omogućavajući zaista poseban trening za sagorevanje masnih naslaga - uz istovremeno zatezanje mišića.

Tajna je u potpuno novoj dvostrukoj akciji – sinhronizovanim pokretima ruku i nogu u snažnom zamahu ka dole, tako da veći raspon pokreta nogu aktivira veliki broj mišića – mišiće kolena, kukova, butina i zadnjice. Istovremeno zatežete i gornji deo tela – mišiće ruku, ramena, grudnog koša i leđa. Zatezanjem mišića celog tela – vaš puls se nalazi u zoni idealnoj za sagorevanje kalorija i masnih naslaga.

Pošto su vam noge podignute i ispružene, imate potpuni oslonac, što obezbeđuje komforno vežbanje, bez negativnih uticaja na leđa i zglobove, a istovremeno se ubrzava cirkulacija i smanjuje dejstvo stresa na rad srca u toku vežbanja. Tako pojačavate izdržljivost i snagu uz minimalan napor. Postoji veliki broj ljudi koji imaju probleme sa zglobovima i leđima. Takvim ljudima zaista treba da vežbaju, ali se oni vežbanja plaše zbog bolova. Upravo iz tog razloga ili prestaju sa vežbanjem ili ga izbegavaju. Cardio Cruiser omogućava potpunu podršku leđima i potporu čitavom kičmenom stubu.

Pomoću Cardio Cruiser možete prilagoditi intenzitet vežbanja svom ritmu, jer poseduje podešavanja sa pet nivoa otpora. Smanjite otpor za brže i zabavnije vežbanje, ili ga povećajte kako biste radili napredne vežbe za oblikovanje mišića. Bez obzira na to da li ste početnik ili trenirate godinama – samo 20 minuta treninga tri puta nedeljno uz pomoć Cardio Cruisera pružiće vam potpuno zatezanje mišića i kardio vežbe, sve na jednoj fitnes spravi prilagodjenoj individualnom nivou fizičke kondicije.

Cardio Cruiser poseduje i mogućnost podešavanja visine na 7 nivoa, tako da bez obzira na visinu i težinu, jednostavno možete spravu prilagoditi sebi. Uz to, Cardio Cruiser je toliko tih da možete vežbati gledajući normalno pojačan TV. Pored svega, njegova izdržljiva čelična konstrukcija, čini da se osećate potpuno stabilno i sigurno i kontrolišete pokrete. Jedinstveni i kompaktni dizajn omogućava lako sklapanje, te ga možete odložiti bilo gde.

Uz Cardio Cruiser NA POKLON dobijate Cruiser caddy - nosač – koji će umesto vas, dok vežbate, držati flašicu sa vodom ili daljinski upravljač, kao i plan ishrane sa čak 63 recepta za ukusna jela koja možete pripremiti brzo i koja pri tom sadrže nizak nivo ugljenih hidrata. Uz ovakav program ishrane bićete zadovoljni dok skidate suvišne kilograme.



* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.