Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prestigio - flash u koži - 4 GB

Privezak, flash memorija u koži, fenomenalna kutija, idealan poklon. Kapacitet 4 GB

Ocena Posetilaca Broj ocena: 117
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: USB Flash memorije

Šifra Proizvoda: 2668

Poslednja cena bila je: 2750 din

Karakteristike proizvoda: Prestigio - flash u koži - 4 GB

Prestigio Leather Data Flash

Fenomenalno pakovanje (kao kutija za skupi nakit) (vidi sliku)

Privezak za ključeve i memorija

Bez gubljenja poklopca

Memorija je zaštićena kožnim kućištom

Plug & Play uređaj

Tip memorije: NAND Flash

Kapacitet: 4 GB

USB 2.0 High Speed Flash Drive

Brzina čitanja sa memorije: 14 MB/sec

Brzina pisanja po memoriji: 7.5 MB/sec

Operativni sistemi: Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08 i mlađi

Opis proizvoda: Prestigio - flash u koži - 4 GB

Prestigio Leather Data Flash nije samo još jedan USB Flash gadget. To je zaista jedinstven uređaj za smeštaj podataka stilizovano upakovan u kožnu poklon kutiju sa high-speed USB 2.0 interfejsom. Ovaj uređaj ima kapacitet od 4 GB. Specijalno je dizajniran za nošenje na kaišu čineći ga perfektnim izoborom za mobilne korisnike. Uređaj se može koristiti i kao originalan i koristan privezak za ključeve.

Unikatan izgled Prestigio Leather Data Flash čini ga originalnim poklonom. Pakovanje Flash drive liči na kutiju za nakit. Ovaj flash uređaj predstavlja malo i lagano rešenje za siguran smeštaj podataka i transfer ličnih dokumenata, muzike, fotografije, video i drugih podataka. Njegovo crno kožno pakovanje ne samo što pruža pouzdanu zaštitu uređaja već rešava i problem gubljenja poklopca uređaja, o čemu korisnici više neće morati da brinu.

Prestigio Leather Data Flash podržava BIOS booting slično USB ZIP i USB HDD, koji korisnicima pruža mogućnost boot-a sa drajva na bilo koji kompjuter koristeći prednosti setovanja. Ovaj uređaj pruža i mogućnost tzv. Dual Zone - zaštita lozinkom i zaključavanjem osetljivih podataka.

Uređaj podržava Plug&Play putem USB konektora, ima jednostavan interfejs, i ne zahteva softversku instalaciju ili teška uputstva za upotrebu. Potrebno je samo par sekundi za instalaciju, i kompatabilan je sa PC sa USB 2.0 ili 1.1 portom. Prestigio USB Flash Drive su kompatabilni sa operativnim sistemima poput: Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08. High-speed USB 2.0 interface olakšava transfer i velike količine podataka, kao što su digitalne fotografije, muzika, filmovi i masivne prezentacije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.