Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sprej za muškarce 44560

V-Aktiv služi za poboljšanje erektilne funkcije (potencije muškarca tj. mogućnosti da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

Ocena Posetilaca Broj ocena: 135
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Afrodozijaci

Šifra Proizvoda: 27262

Poslednja cena bila je: 3300 din

Karakteristike proizvoda: Sprej za muškarce 44560

Sprej za muškarce 44560

SASTAV

Jedna bocica V-AKTIV spreja sadrži sledeće sastojke:

Pimpinella anisum (4mg)

Ocimum basilicum (3mg)

Cinnamomum zeylanicum (3mg)

Zingiber officinalis (5mg)

Capiscum frutescens (5mg)

Caryophyllus aromaticus (10mg)

i ostale pomocne supstance do zapremine od 50ml

Opis proizvoda: Sprej za muškarce 44560

DEJSTVO
V-AKTIV sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) - specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog izvanrednog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimuiacije iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u abdomenalni deo tela i na taj način ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo V-AKTIV spreja.

INDIKACIJE
Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

DOZIRANJE
Preporučena primena V-AKTIV spreja je 1-2 puta dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se ne preporučuje kontinuirana upotreba V-AKTIV spreja duže od tri meseca.

NAČIN PRIMENE
V-AKTIV sprej je namenjen za lokalnu primenu. Na glavić i telo penisa naprskati sprej 15-ak minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa.

NEŽELJENA DEJSTVA
V-AKTIV sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.