Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Ova knjiga, kroz određene primere, prezentuje mogućnosti programiranja savremenih CNC mašina, prvenstveno glodalica kao najkompleksnijih mašina.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 116

Cena sa PDV: 990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 27494

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: CNPNA Group

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Autor: Milutin Ogrizović

Broj strana: 160

ISBN broj: 978-86-7310-486-7

Softverske tehnike programiranja CNC mašina pomoću CAM programskih paketa:

- ProENGINEER/ProNC 4th Axis

- MASTER CAM

- SolidCAM

- Dodatak: ProENGINER/ProNC 3-Axis struganje na multifunkcionalnoj mašini tipa LATHE (strug+bušilica)

Knjigu u osnovi čine tri nezavisne celine:

PROGRAMIRANJE ČETVOROOSNIH CNC GLODALICA PROGRAMSKOM MODULU PROENGINEER/ ProNC NC 4th Axis, sa obe tehnike, i tehnikom pozicione ose INDEXING i tehnikom servo podešljive četvrte ose MULTAX. U okviru ovog dela knjige detaljno je objašnjeno podešavanje postprocesorske jedinice za konkretnu CNC mašinu, kao i metodologija kreiranja novog postprocesorskog fajla. Obe pomenute tehnike programiranja četvoroosnih glodalica razrađene su kroz primer projektovanja tehnološke operacije za obradu žlebova na jednom tipskom cilindrič· nom modelu.

U drugom delu prezentovan je softverski paket MASTER CAM, gde su tehnološke faze programiranja razrađene kroz primer kreiranja upravljačkog fajla za izradu kućišta reduktora, i to od pripremne faze, kroz obrade u više operacija ( tri stezanja), do kreiranja direktnog upravljačkog fajla. Ono što je karakteristično kod razrade ovog modula je inetraktivnost programskih parametara obrade i kataloga proizvođača alata koji se primenjuju u tim obradama

U trećem delu se razrađuje softverski paket SolidCAM, primenjujući specijalnu tehniku brzgog uklanjanja velike količine materijala HSM-High Speed Machining na primeru jedne ploče alata za brizganje. Prvenstveno su razrađene tehnološke sekvence-strategije koje se smatraju i najzahtevnijima, sa konkretnim informacijama i savetima za uspostavljanje istih, ali i savetima za druge karakteristične praktične zahteve. Na kraju u dodatku su prezentovane karakteristike i prednosti SolidCAM-ovog modula i-machining koji predstavlja primer najsavremenije CAM softverske tehnike.

U četvrtom delu-DODATKU, razrađena je tehnologija obrade struganjem u PROENGINEER/ ProNC modulu na primeru jedne LATHE multifunkcionalne CNC mašine (STRUG+BUŠILICA).

Opis proizvoda: Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Ova knjiga, kroz određene primere, prezentuje mogućnosti programiranja savremenih CNC mašina, prvenstveno glodalica kao najkompleksnijih mašina. Osnovna ideja knjige je da bude praktičan vodič, sa obiljem konkretnih informacija zasnovanih na praktičnim primerima projektovanja tehnoloških postupaka u okviru svakog od navedenih programskih paketa.
Uz nju profesionalci, mogu naći rešenje, ili osmisliti strategiju, kako da reše određene praktične probleme ili i da sagledaju prednosti prezentovanih CAM softverskih paketa. Programeri početnici, studenti, tehničari za kompjutersko upravljanje mogu se upoznati, kroz primere, sa mogućnostima tri ubedljivo najprimenjivija CAM softverska paketa danas u CAM tehnologiji.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.