Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca III izdanje

PHP i MySQL su već dugo među najpopularnijim tehnologijama za izradu Web sajtova. Oba programerima nude neverovatno mnoštvo mogućnosti, a ipak su jednostavni za korišćenje čak i za programere početnike.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 99
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Programiranje

Šifra Proizvoda: 27515

Poslednja cena bila je: 2200 din

Karakteristike proizvoda: PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca III izdanje

Autor: V. Džejson Gilmore

Broj strana: 1082

ISBN broj: 978-86-7310-437-9

Šta ćete naučiti

- Osnove programskog jezika PHP

- Kako da kreirate web stranicu u kojoj se koristi MySQL baza podataka

- Kreiranje šablona, tako da možete da primenite istovetni dizajn na svim stranicama vaše prezentacije

- Kako da proverite autentičnost korisnika vaše web stranice

- Kako da koristite kolačiće za održavanje informacija (kao što su naručeni proizvodi) za vreme dok korisnik pregleda vašu web stranicu

Opis proizvoda: PHP i MySQL: Od početnika do profesionalca III izdanje

PHP i MySQL su već dugo među najpopularnijim tehnologijama za izradu Web sajtova. Oba programerima nude neverovatno mnoštvo mogućnosti, a ipak su jednostavni za korišćenje čak i za programere početnike.

Knjiga PHP i MySQL: od početnika do profesionalca, prevod trećeg izdanja, sadrži obiman materijal vezan za dve najpoznatije tehnologije koje se zasnivaju na otvorenom kodu: PHP, programski jezik za kreiranje skriptova, i MySQL server baza podataka. Knjiga je modifikovana tako da sadrži opis najnovijih funkcionalnosti MySQL servera, tako da čitaoci mogu da nauče kako da iskoriste te funkcionalnosti u obe tehnologije, u cilju kreiranja veoma složenih i stabilnih web aplikacija, kojima je moguće mnogo jednostavije upravljati.
U suštini, ova knjiga se sastoji od tri knjige, tako da čitaoci neće samo da profitirati od uvodnih napomena o obe tehnologije, već ćete naučiti kako da efikasno integrišete tehnologije kako biste kreirali robusne aplikacije zasnovane na podacima. Knjiga sadrži praktične primere i opis izazova sa kojima se možete susresti u realnim situacijama, na osnovu sedmogodišnjeg iskustva autora ove knjige, W. Džejsona Gilmora, tako da će se čitaoci stalno vraćati na ovu knjigu, koja sadrži veoma detaljan opis alata i veoma korisne reference.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.