Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

3 u 1 Solarna kuća

Lako sagradite sami solarni eko dom koji pokreće sunce! Naučite decu kako da iskoriste sunčevu svetlost za napajanje svakodnevnih predmeta. Ovaj komplet uključuje sve delove neophodne za izgradnju jedne kuće na solarni pogon.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 128
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zabavna nauka za decu

Šifra Proizvoda: 28788

Poslednja cena bila je: 1190 din

Karakteristike proizvoda: 3 u 1 Solarna kuća

3 u 1 Solarna kuća

Komplet za pravljenje igračaka

Primer kako funkcionišu solarna energija i drugi alternativni izvori zelene energije

Kuća ima:

- vetrenjaču

- svetlo

- sirenu

Materijal: providna ABS plastika

Radi na solarnu energiju ili dve baterije od 1.5V (kupuju se posebno po potrebi)

Proizvod se isporučuje u rasklopljenom stanju

Za uzrast od 8 i više godina

Opis proizvoda: 3 u 1 Solarna kuća

Naučite decu principima stvaranje električne energije pomoću Sunca! Edukativna kuća na solarnu energiju, pruža mogućnost učenja o zelenoj energiji uz igranje. Kuća ima vetrenjaču koja se okreće kad ima Sunca, sirenu i svetlo. Kuća može raditi ne samo na Suncu, već i po kišnom danu ili noću pomoću dve baterije od 1.5V.

Lako sagradite sami solarni eko dom koji pokreće sunce! Naučite decu kako da iskoriste sunčevu svetlost za napajanje svakodnevnih predmeta. Ovaj komplet uključuje sve delove neophodne za izgradnju jedne kuće na solarni pogon. Uključena su detaljna uputstva za montažu. Savršeno za mladog naučnika koji se zanima za mehaniku i alternativne izvore energije. Za unutrašnju upotrebu potrebne su 2 AA baterije. Kada se kuća sastavi, vaša deca će voleti da gledaju kako oživljava! Gledajte solarni LED displej, čujete zvuk solarnih vrata i gledajte kako solarna vetrenjača počinje da se okreće! Vaša porodična zabava ili originalan poklon za sve koji su zainteresovani za modele i alternativnu energiju!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.