Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Chef Dini seckalica

Da li i Vama seckanje luka, povrća i voća predstavlja noćnu moru? Rešenje je ova revolucionarna sprava sa kojom možete seckati, mleti, sitniti, mutiti, blendirati, brže i jednostavnije nego ikada do sada.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 360
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Seckalice Za Voće i Povrće

Šifra Proizvoda: 29006

Poslednja cena bila je: 2290 din

Karakteristike proizvoda: Chef Dini seckalica

Chef Dini seckalica

Multifunkcionalna sprava za seckanje

Tri blago zakrivljene oštrice

Oštrice su napravljene od nerđajućeg čelika

Stepen prenosa 4:1

Potpuna kontrola nad procesiranjem hrane

Opis proizvoda: Chef Dini seckalica

Da li i Vama seckanje luka, povrća i voća predstavlja noćnu moru? Da li biste voleli da imate jednu spravu koja sve radi i to u jednoj posudi?

Sada imamo rešenje za Vas – to je Šef Dini, revolucionarna sprava koja obavlja više od 30 funkcija. Sa Šef Dinijem možete seckati, mleti, sitniti, mutiti, blendirati, brže i jednostavnije nego ikada do sada. Tajna je u jednostavnom trostrukom sistemu za seckanje, sadrži tri specijalna hirurški oštra sečiva od nerađajućeg čelika. Svaka oštrica je blago zakrivljena na vrhu čime obezbeđuje neprestano mešanje i seckanje pri svakom pokretu. Šef Dini ima stepen prenosa 4:1, svaki put kad okrenete ručku ovi noževi se okrenu četiri puta. Sami možete birati koliko ćete sitno iseckati vaše povrće – jedan okret ručke i biće krupnije, što više okrećete ručku – to će finije biti iseckano.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.