Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bela kraljica , Filipa Gregori

Iz svoje osobene perspektive, Filipa Gregori pomoću detaljnih istraživanja i svoje nenadmašne pripovedačke veštine istražuje najčuveniju nerešenu misteriju engleske istorije...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 29082

Poslednja cena bila je: 890 din

Karakteristike proizvoda: Bela kraljica , Filipa Gregori

Bela kraljica , Filipa Gregori

Serijal: Rodbinski ratovi

Format: 13x20 cm

Broj strana: 435

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Bela kraljica , Filipa Gregori

Od pisca najprodavanije knjige New York Timesa Druga Bolenova kći.

Prva knjiga serijala Rodbinski ratovi.

Filipa Gregori, kraljica kraljevskih romana, predstavlja nam prvu knjigu iz novog serijala, čija se radnja odvija usred smrtnih neprijateljstava što su vladala Engleskom pod imenom Ratovi ruža.

U ovoj briljantnoj priči o ratovima Plantageneta brat kreće na brata u borbi za najveću nagradu, englesku krunu. Filipa Gregori udahnula je život pretendentima na presto i kraljevima koji su vladali Engleskom pre Tjudora, kroz dramatičnu i prisnu priču o tajanstvenim likovima: nepokornim ženama, počev od Elizabete Vudvil – Bele kraljice.

Bela kraljica pripoveda o ambicioznoj ženi izuzetne lepote koja se, zadobivši ljubav novokrunisanog mladog kralja, udaje za njega i postaje njegova kraljica. Dok se Elizabeta uzdiže na kraljevske visine svog novog položaja i bori za uspeh svoje porodice, njena dva sina postaju zagonetni likovi čija sudbina već vekovima muči istoričare: do danas nepoznate sudbine tajanstvenih prinčeva iz londonskog Tauera. Iz svoje osobene perspektive, Filipa Gregori pomoću detaljnih istraživanja i svoje nenadmašne pripovedačke veštine istražuje tu najčuveniju nerešenu misteriju engleske istorije.

U knjizi Bela kraljica Filipa Gregori spaja umetnost i lucidnost briljantnog pisca i pripovedača, unosi ih u novu istorijsku epohu i započinje drugi niz romana koji će sigurno postati novi klasični bestseleri ove veoma čitane autorke.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.