Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Crvena kraljica, Filipa Gregori

Naslednica crvene ruže Lankastera Margareta Bofort ne odriče uverenja da je njena loza loza istinskih vladara Engleske i da joj je sudbina uzvišena... Druga knjiga iz serijala Rodbinski ratovi.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 92
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 29083

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Crvena kraljica, Filipa Gregori

Crvena kraljica, Filipa Gregori

Serijal: Rodbinski ratovi

Format: 13x20 cm

Broj strana: 374

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Crvena kraljica, Filipa Gregori

Od pisca najprodavanije knjige New York Timesa Druga Bolenova kći.

Rodbinski ratovi započeti u Beloj kraljici se nastavljaju.

Rodbinski ratovi - Knjiga druga

Odvažna, živopisna, ubedljiva i puna sukoba, izdaja i političkog manevrisanja... poput Margarete Bofort, Gregorijeva mnoge svoje imitatore postiđuje snagom neprevaziđene energije, usredsređenosti i neumoljivog delanja.
Publishers Weekly

Naslednica crvene ruže Lankastera Margareta Bofort ne odriče uverenja da je njena loza loza istinskih vladara Engleske i da joj je sudbina uzvišena. Njene ambicije pretrpeće veliki poraz kada shvati da obožavani rođak Henri VI tone u ludilo. Majka se izruguje njenim planovima, otkrivajući joj da će zauvek biti opterećena ugledom svog oca, jednog od najnesposobnijih engleskih zapovednika u Francuskoj. Međutim, najgore tek sledi kad Margareta sazna da je majka šalje u brak bez ljubavi u zabačenom Velsu.

Udata za čoveka dvostruko starijeg od sebe, ubrzo obudovela, Margareta je rešena da svoj usamljeni život pretvori u pobedu. Svim srcem se zalaže da svog sina dovede na engleski presto ma koliko to koštalo nju, Englesku, pa čak i njenog dečaka. Dok političke struje neprestano menjaju pravac, Margareta sama plovi kroz još jedan brak, nepouzdane saveze i tajne zavere. Glumeći odanost uzurpatoru Ričardu III, čak nosi i skut njegove žene na venčanju.

Pošto ponovo ostane udovica, Margareta se udaje za okrutnog, prevrtljivog lorda Tomasa Stenlija, i sudbina joj lebdi na oštrici njegove volje. Kockajući se životom u nadi da će je on podržati, ona izvodi jednu od najvećih pobuna tog vremena – znajući da je njen sin odrastao, prikupio vojsku i sada čeka priliku da osvoji najveću nagradu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.