Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Zaštita od paukova - rasterivač

Koristi kombinaciju duplih ultrazvučnih signala da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za gmižajuće insekte, zbog čega oni napuštaju mesto delovanja uređaja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 134
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Rasterivači Štetočina

Šifra Proizvoda: 29271

Poslednja cena bila je: 2499 din

Karakteristike proizvoda: Zaštita od paukova - rasterivač

Rasteruje paukove pomoću ultrazvučnih signala

Dimenzije: Š 62 x D 72 x V 89 mm

Težina: 0.6 kg

Domet: 30 m2

Napon: 220-240V~; 50Hz

Snaga: 1 W

IP20

Opis proizvoda: Zaštita od paukova - rasterivač

Kako radi Spider Free 30tm? Spider Free30tm koristi kombinaciju duplih ultrazvučnih signala da uznemiri i
stvori nepodnošljive uslove za gmižajuće insekte, zbog čega oni napuštaju mesto delovanja uređaja.
Koliko veliko područje pokriva Spider Free 30tm? Jak ultrazvučni signal se prostire u otvorenom prostoru do 30m2. Ne zaboravite da visoko frekventan zvuk ne može da prođe kroz čvrste materijale, kao što su zidovi, plafoni, podovi, vrata, itd.
Koliko vremena treba da prođe da bi Spider Free 30tm dostigao željeni efekat? Promena može obično da se primeti odmah. U slučaju da su paukovi dugo nastanjeni može da potraje malo više vremena.
Na koje životinje još utiče Spider Free 30tm? Spider Free30tm je efektivan protiv paukova u području gde je aktivan. Kućni ljubimci kao što su zečevi, morski prasići, hrčci i ostali glodari ne bi trebalo da se drže u delu kuće gde je uređaj aktivan.
Da li je Spider Free 30tm bezbedan za upotrebu u domaćinstvu? Spider Free30tm je bezopasan za decu, mačke, pse, ptice i ribe. Uređaj ne utiče na rad ostalih električnih aparata.
Da biste dobili maksimum iz vašeg uređaja pročitajte sledeće uputstvo pažljivo:
Priključite uređaj u utičnicu na zidu i uređaj će odmah početi da šalje jak ultrazvučni signal u prostoru u kojem se nalazi. Zeleni LED indikator će da svetli kada je ultrazvučni signal u funkciji.
Efekat se obično vidi odmah, međutim ako ima puno paukova na velikoj površini proces može da potraje neko vreme.
Visoko frekventni zvuk ne može da prođe kroz čvrste objekte i absorbovan je od strane mekih tekstila i izolacije. Zbog toga, postavite uređaj na otvorenom prostoru gde zvučni signali mogu slobodno da se prostiru.
Zvučni signali će da se odbijaju od čvrstih materijala, dok će meki tekstili i izolacija da smanje prostiranje zvuka.
Glodari kao što su morska prasad, hrčci i slični kućni ljubimci su osetljivi na ultrazvučne signale i ne smeju biti u istom delu kuće u kojoj se nalazi uređaj.
U izuzetnim slučajevima, ljudsko uvo može da čuje visoko frekventne zvukove i mogu deluju uznemiravajuće. U tom slučaju postavite uređaj na mesto gde neće uticati na ljude.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.