Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Chicco pure bio Zaštitna krema 75 ml 1110034

Zaštitni balzam sa 100% prirodnim šea buterom, bogate i guste strukture, pomaže jačanju zaštitnog hidrolipidnog sloja bebine kože, štiteći je od suvoće i iritacije. 75ml.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 145
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kozmetika za decu

Šifra Proizvoda: 29327

Poslednja cena bila je: 833 din

Karakteristike proizvoda: Chicco pure bio Zaštitna krema 75 ml 1110034

Chicco pure bio Zaštitni balzam 75 ml 1110034

Za bebe od dana rođenja

Nova linija sertifikovanih organskih proizvoda, miluje bebu na prirodan način

Pažljivo odabrani i čisti sastojci kombiniju se sa blagim mirisom, 100% prirodnim, čime se smanjuje rizik od alergija povezan sa sintetičkim mirisima

Osim što su potvrđeni od strane Ecocerta, proizvodi su hipoalergenski i klinički testirani

Pure.bio zaštitni balzam sa 100% prirodnim šea buterom, bogate i guste strukture, pomaže jačanju zaštitnog hidrolipidnog sloja bebine kože, štiteći je od suvoće i iritacije

98% svih sastojaka je prirodnog porekla

20% svih sastojaka je Organskog porekla

Šea buter ima umirujuće i zaštitno dejstvo, održava prirodnu vlažnost kože.

Neguje kožu, sprečava dehidrataciju i štiti je od agresivnih spoljnih uticaja. Zahvaljujući svojim svojstvima, pogodan je i za najosetljiviju kožu

Ovaj Zaštitni Balzam sadrži jojobino i bademovo ulje sa zaštitnim i negujućim dejstvom, sok lipe koji omekšava kožu i proteine pirinča.

Čuvati van domašaja dece

Opis proizvoda: Chicco pure bio Zaštitna krema 75 ml 1110034

Pure.bio je rođen! Organski kozmetički proizvodi Chicco miluju vašu bebu na prirodan način. Bebino kupanje i masaža su veoma nežni trenuci koje dele majka i dete. Sa Chicco pure.bio linijom organskih proizvoda možete maziti svoju bebu i pouzdati se u čistoću proizvoda koji sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke, organskog porekla, kombinovane sa nežnim i delikatnim mirisima, kako bi se vašoj bebi obezbedilo najbolje. Osim što su potvrđeni od strane Ecocerta, proizvodi su hipoalergenski i klinički testirani.
Pure.bio zaštitni balzam sa 100% prirodnim šea buterom, bogate i guste strukture, pomaže jačanju zaštitnog hidrolipidnog sloja bebine kože, štiteći je od suvoće i iritacije.
98% svih sastojaka je prirodnog porekla, 20% svih sastojaka je organskog porekla. Šea buter ima umirujuće i zaštitno dejstvo, održava prirodnu vlažnost kože.
Neguje kožu, sprečava dehidrataciju i štiti je od agresivnih spoljnih uticaja. Zahvaljujući svojim svojstvima, pogodan je i za najosetljiviju kožu
Ovaj Zaštitni Balzam sadrži jojobino i bademovo ulje sa zaštitnim i negujućim dejstvom, sok lipe koji omekšava kožu i proteine pirinča.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.