Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Vodeno igralištance 58466

Fenomenalno vodeno igralištance za igru koje će vaše dvorište pretvoriti u živopisan vodeni park ispunjen dečijom grajom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 283
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Dečiji Bazeni i Bazeni Za Bebe

Šifra Proizvoda: 2950

Poslednja cena bila je: 4500 din

Karakteristike proizvoda: Vodeno igralištance 58466

Vodeno igralištance 58466

Dvorišna zabava za celu porodicu

Kompletno igralište - tobogan, odvojeni mekani bazenčić, prskalice, igračke u obliku prstena, plastične lopte, meta za gađanje, itd.

Za decu starosti 3 i više godina

Zapremina vode: glavni bazen : 588 l, odvojen mekani bazenčić : 172 l

Crevo se nakači na cvet koji prska direktno na tobogan radi lakšeg klizenja

Komplet za popravke

Kutija za lako nošenje

Opis proizvoda: Vodeno igralištance 58466

Fenomenalno vodeno igralištance za igru koje će vaše dvorište pretvoriti u živopisan vodeni park ispunjen dečijom grajom. Namenjen je za mališane starije od tri godine koji će tokom vrelih letnjih dana imati sjajno mesto za zabavu i dečije ludorije.

Vodeni centar poseduje gumeni tobogan koji se spušta u bazen sa vodom. U bazenu se nalazi postolje za igru nabacivanja prstena. Mališani će pokušavati da nabace prsten na ispupčenja i truditi se da pobede vas ili svoje drugare. Prsten za nabacivanje je sastavni deo kompleta.

U kompletu se takođe nalazi prskalica za vodu u obliku cveta. Ona je sastavni deo bazena i napaja se priključivanjem centra na baštansko crevo, prskajući direktno na tobogan čime omogućuje lakše klizanje niz tobogan. Kada se umore od gađanja sunčanog luka mališanima je na raspolaganju igra ubacivanja lopti u koš. Koš i lopte ulaze u komplet.

Pored toga što će se sjajno zabaviti vodeno igralištance svojim igrama razvija motoriku dece i pomaže im da kroz igru što jednostavnije zakorače u svet odraslih.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.