Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prestigio tablet MultiPad 7.0 HD PMP3970B

Prestigio MultiPad nudi naprednu tehnologiju i stilizovan dizajn po pristupačnoj ceni bez kompromisa u kvalitetu. Uživajte u digitalnom svetu za poneti!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 117
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Tablet Računari

Šifra Proizvoda: 30677

Poslednja cena bila je: 9490 din

Karakteristike proizvoda: Prestigio tablet MultiPad 7.0 HD PMP3970B

Proizvođačka oznaka: PMP3970B_DUO

Proizvođačka serija: MultiPad 7.0 HD

Procesor: Dual Core Mali 400 MP

Dijagonala ekrana: 7.0 inča

Rezolucija ekrana: 1024 x 600

Radni takt procesora: 1500 MHz

Broj jezgara procesora: 2 (Dual Core)

Interni kapacitet memorije: 4 Gb

Instalirana sistemska memorija: 1 Gb

Operativni sistem: Android 4.1 (postoji mogućnost nadogradnje)

Kapacitet baterije: 4 000 mAh

Prednja kamera: 0.3 Mpixel

Zadnja kamera: nema

Opis proizvoda: Prestigio tablet MultiPad 7.0 HD PMP3970B



Prestigio MultiPad 7.0 HD je novi tablet računar dijagonale 7 inča. Sada, nezavisno od vrlo mobilnog dizajna u koji je upakovano sve što vam je potrebno u vašem malom digitalnom saradniku, Prestigio MultiPad nudi brže performanse zahvaljujući Dual Core procesoru i kristalno čist pregled koji na HD ekranu rezolucije 1024x600 piksela. U kombinaciji sa dvojezgarnom grafičkom karticom, možete uživati u divnom video prikazu i 3D igrama.




Prestigio MultiPad 7.0 HD pokreće Android operativni sistem na kome se nalaze preinstalirane mnoge važne aplikacije, tako da možete slušati muziku na putu do posla, gledati filmove dok letite avionom, čitate knjige u kafeu, pričati sa prijateljima tokom pauze na poslu, kupovati preko interneta sedeći udobno u fotelji ili pokazivati slike u gostima. Među najpopularnijim aplikacijama koje su preinstalirane možete pronaći: Office Suite Pro koji vam pruža mogućnostda čitate i menjate Office dokumente, kao i eReader Prestigio preko koga možete da preuzmete i čitate ogroman broj knjig čak i na srpskom jeziku. Kako biste zadovoljili sve svoje želje, tu je i Google Play aplikacija preko koje možete pristupiti stotinama hiljada raznovrsnih dostupnih aplikacija.



Interna memorija od 4 Gb se može sa lakoćom proširiti pomoću microSD kartice kapaciteta 32 Gb (ne isporučuje se sa proizvodom). Budite u kontaktu sa svim i svačim što volite pomoću high speed Wi-Fi tehnologije i oslonite se na pozive pomoću ugrađene VGA kamera na prenjoj strani tableta. Tanak dizajn kućišta čini da vaš novi računar stane čak i u torbu, a punjenje baterije pomoću microUSB kabla nikad nije bilo lakše.






* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.