Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prestigio tablet MultiPad 2 Prime Duo 8.0 PMP5780D

Uzimajući najbolje od svih tableta - odličan 8 - inčni format sa neverovatnim pregledom pomoću IPS tehnologije, najbolje grafičke Quad Core GPU performanse i izuzetne performansama sa Dual Core procesorom, najbrži Android 4.1 i 5.0MP kameru - dobic&

Ocena Posetilaca Broj ocena: 102
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Tablet Računari

Šifra Proizvoda: 30682

Poslednja cena bila je: 15990 din

Karakteristike proizvoda: Prestigio tablet MultiPad 2 Prime Duo 8.0 PMP5780D

Proizvođačka oznaka: PMP5780D_DUO

Proizvođačka serija: MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Procesor: Quad Core Mali 400 MP

Dijagonala ekrana: 8.0 inča

Rezolucija ekrana: 1024 x 768

Radni takt procesora: 1600 MHz

Broj jezgara procesora: 2 (Dual Core)

Interni kapacitet memorije: 16 Gb

Instalirana sistemska memorija: 1 Gb

Operativni sistem: Android 4.1 (postoji mogućnost nadogradnje)

Kapacitet baterije: 4 400 mAh

Prednja kamera: 0.3 Mpixel

Zadnja kamera: 5.0 Mpixel

Opis proizvoda: Prestigio tablet MultiPad 2 Prime Duo 8.0 PMP5780D



Beskompromisni Prestigio MultiPad 2 PRIME DUO prevazilazi vaša očekivanja uzimajući najbolje iz svakog tableta i pružajući vam moderne gadžete sa najnovijom tehnologijama. Prostran a ipak prenosiv, dolazi u odličnom formatu od 8 inča koji može lako da stane u torbu dok je dovoljno veliki da možete da gledate filmove i sa svojim IPS ekranom pruža izuzetno oštre, žive i svetle prikaze. Kristalno jasne slike sa rezolucijom od 1024k768 piksela i 16 miliona boja, Full HD filmovi u 1080p kvalitetu sa glatkom reprodukcijom i najdinamičnije igre u 3D efekatu - najbolja grafika je na raspolaganju zahvaljujući Quad Core GPU i 1 GB memorije. U kombinaciji sa OpenGL tehnologijom i 3D meračem ubrzanja, učiniće da vaš digitalni svet pređe u stvarnost. Povežite ga na HD TV preko mini HDMI izlaza za spektakularan filmski prikaz. Osetite akciju u svoj svojoj moći, ovaj tablet ima Dual Core procesor sa brzinom od 1.6GHz, omogućavajući brze performanse i neograničen multitasking uz efikasnije korišćenje baterije.



Pokreće ga Android 4.1 Jelly Bean, najbrža i najglatkija verzija Androida do sada, ovaj MultiPad pruža brže učitavanje stranica, ultra-brzi ekran osetljiv na dodir, poboljšane performanse, efikasni iskorišćenost baterije i sve nove funkcije najnovijeg Android OS. Snimajte posebne trenutke sa 5.0MP kamera sa autofokusom i onda delite svetle i oštre fotografije na društvenim mrežama; ostanite u kontaktu sa prijateljima, porodicom i poslovnim partnerima pomoću besplatnih video poziva preko Skype-a; pregledajte i uređujte Office dokumenata na tabletu sa Office Suite Pro i otkrijte svet knjiga sa Prestigio eReader aplikacijom - sve ove, kao i mnoge druge aplikacije već unapred su instalirane na tabletu za bolji doživljaj iskustava. Kako biste zadovoljili sve svoje želje, tu je i Google Play aplikacija preko koje možete pristupiti stotinama hiljada raznovrsnih dostupnih aplikacija.




Prestigio MultiPad DUO 2 Prime 8.0 takođe pruža velike mogućnosti za skladištenje svih multimedijalnih sadržaja. Sa unutrašnjim prostorom od 16GB možete lako da ga proširite sa još 32 GB preko microSHDC / microSD memorijske kartice (ne isporučje se uz proizvod).




Uzimajući najbolje od svih tableta - odličan 8 - inčni format sa neverovatnim pregledom pomoću IPS tehnologije, najbolje grafičke Quad Core GPU performanse i izuzetne performansama sa Dual Core procesorom, najbrži Android 4.1 i 5.0MP kameru - dobićete Novi Prestigio MultiPad DUO 2 Prime 8.0.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.