Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mo-El Sharklite infracrvena grejalica 1800W M-718

Infracrvena grejalica, sa ogledalom velike površine. Može se koristiti u svim vremenskim uslovima. Idealna je za restorane, kafiće... Podjednako je efikasna u otvorenim i zatvorenim prostorima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 141
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Grejalice i Kaloriferi

Šifra Proizvoda: 30940

Poslednja cena bila je: 33599 din

Karakteristike proizvoda: Mo-El Sharklite infracrvena grejalica 1800W M-718

Mo-El Sharklite infracrvena grejalica M-718

Specijalni infracrveni grejač nove generacije

Kompaktna, lepog dizajna, izuzetno pouzdana

Efikasna i ekonomična (snaga: 1800W)

Površina grejanja: do 10 metara kvadratnih

Zemlja proizvodnje: Italija

Dimenzije: 912x150x100mm

Opis proizvoda: Mo-El Sharklite infracrvena grejalica 1800W M-718

Sharklite je izuzetno efikasna infracrvena grejalica, sa ogledalom velike površine. Grejač daje prijatnu svetlost rubin crvene boje, što doprinosi izuzetno prijatnoj atmosferi prostora koji greje. Ova grejalica poseduje IP 65 zaštitu - otporna je na vodu i vlagu i može se koristiti u svim vremenskim uslovima. Idealna je za restorane, kafiće, barove ili hotele. Podjednako je efikasna kako u otvorenim, tako i u zatvorenim prostorima.

Infracrvene grejalice su proizvod najnovije generacije i već su postale nezaobilazne u hotelima, restoranima i kafeima širom Evrope kao najbolji izvor toplote i svetlosti – za grejanje bašti, terasa, vitrina za čuvanje hrane. Takođe se sve više koriste u saunama, staklenicima, plastenicima, farmama (za grejanje životinja), autolakirerskim radionicama...
Za razliku od klasičnih radijatora (IR-C) i kvarcnih grejalica (IR-B) one na površini na koju su usmerene momentalno (u roku od 2-3 sekunde) postižu temperaturu od 22-23 stepena, prodirući do 5mm pod kožu i dajući odmah efekat toplote.
Za razliku od pečuraka na gas, kod njih nema rasipanja toplote u vis (sva toplota je usmerena na dole), nema prljanja i potrebe za zamenom plinskih boca. Takođe, za razliku od pečuraka na gas koje oslobađaju ugljen-monoksid i mogu da izazovu trovanje, one su idealne i za upotrebu u zatvorenim prostorima.
Atestirane su i bez bilo kakvih štetnih dejstava na ljude, životinje i biljke.
Naprotiv, one izuzetno povoljno utiču na zdravlje, podstičući sintezu D vitamina i kalcijuma u organizmu, kao i bolji rast životinja i biljaka.
Prave se u dve verzije – sa žutim i rubin-crvenim svetlom, što im omogućava i postizanje željene atmosfere u smislu osvetljenja.
Mali su potrošači (1200-1800W), vodootporne (IP65) i izuzetno pouzdane.
Proizvođačka garancija je 2 godine, tj. 5000 radnih sati.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.