Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mo-El Fiore infracrvena grejalica 1200W M-766

Infracrvena grejalica snage 1200W. Našla je široku primenu u baštama hotela, kafića, barova i restorana. Ekonomično rešenje za grejanje kako otvorenih, tako i zatvorenih prostora.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 114
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Grejalice i Kaloriferi

Šifra Proizvoda: 30945

Poslednja cena bila je: 21420 din

Karakteristike proizvoda: Mo-El Fiore infracrvena grejalica 1200W M-766

Mo-El Fiore infracrvena grejalica M-766

Specijalni infracrveni grejač nove generacije

Vodootporna (IP65 standard)

Kompaktna, lepog dizajna, izuzetno pouzdana

Efikasna i ekonomična (snaga: 1200W)

Površina grejanja 6 metara kvadratnih

Zemlja proizvodnje: Italija

Opis proizvoda: Mo-El Fiore infracrvena grejalica 1200W M-766

Fiore infracrvena grejalica efikasno je i ekonomično rešenje za grejanje kako otvorenih, tako i zatvorenih prostora (dogrevanje). Našla je široku primenu na terasama i u baštama hotela, kafića, barova i restorana. Otporna je na vodu i vlagu i može se koristiti u svim vremenskim uslovima. Ovo je uređaj sa najboljim odnosom kvalitet/cena.

Infracrvene grejalice su proizvod najnovije generacije i već su postale nezaobilazne u hotelima, restoranima i kafeima širom Evrope kao najbolji izvor toplote i svetlosti – za grejanje bašti, terasa, vitrina za čuvanje hrane. Takođe se sve više koriste u saunama, staklenicima, plastenicima, farmama (za grejanje životinja), autolakirerskim radionicama...
Za razliku od klasičnih radijatora (IR-C) i kvarcnih grejalica (IR-B) one na površini na koju su usmerene momentalno (u roku od 2-3 sekunde) postižu temperaturu od 22-23 stepena, prodirući do 5mm pod kožu i dajući odmah efekat toplote.
Za razliku od pečuraka na gas, kod njih nema rasipanja toplote u vis (sva toplota je usmerena na dole), nema prljanja i potrebe za zamenom plinskih boca. Takođe, za razliku od pečuraka na gas koje oslobađaju ugljen-monoksid i mogu da izazovu trovanje, one su idealne i za upotrebu u zatvorenim prostorima.
Atestirane su i bez bilo kakvih štetnih dejstava na ljude, životinje i biljke.
Naprotiv, one izuzetno povoljno utiču na zdravlje, podstičući sintezu D vitamina i kalcijuma u organizmu, kao i bolji rast životinja i biljaka.
Prave se u dve verzije – sa žutim i rubin-crvenim svetlom, što im omogućava i postizanje željene atmosfere u smislu osvetljenja.
Mali su potrošači (1200-1800W), vodootporne (IP65) i izuzetno pouzdane.
Proizvođačka garancija je 2 godine, tj. 5000 radnih sati.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.