Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Električni bubnjevi sa stalkom Roland HD-3 V-Drums

Zabavan, kompaktan, V-Drums set za profesionalne bubnjare, bubnjare početnike ili entuzijaste. 20 preset setova, kick pad bez čekića, dual-trigger padovi za snare i crash/ride, metronom...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 131
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bubnjevi, perkusije i oprema

Šifra Proizvoda: 31192

Poslednja cena bila je: 89270 din

Karakteristike proizvoda: Električni bubnjevi sa stalkom Roland HD-3 V-Drums

Električni bubnjevi sa stalkom

Roland HD-3 V-Drums

Konfiguracija: Snare, Tom x 3, Crash, Ride, Hi-Hat, Hi-Hat Pedala, Kick Pedala

Broj setova bubnjeva: 20

Paterni: 20

Metronom: Tempo (40 do 250)

Sounds (3 tipa)

Volume (10 nivoa)

Kontrole: POWER taster, Set taster x 10, VARIATION taster, Metronom taster, DOWN taster, UP taster, VOLUME potenciometar

Ekran: 16 karaktera, 2 linije (LCD)

Konektori: OUTPUT: Stereo mini phono (*1), Slušalice: Stereo mini phono, MIX IN: Stereo mini phono, MIDI Out konektor, Trigger Cable konektor (DB-25)

Potrošnja struje: 500 mA

Dodatna oprema: Upustvo za korišćenje, Upustvo za montiranje, Drum Key, Šraf za Sound Module x 2, Šraf za Foot Pipe x 4, Gumica za kabl, Trigger kabl, AC Adapter, Audio kabl

Personal Drum Monitor se prodaje odvojeno

V-Drums Accessory Package: DAP-1

V-Drums Mat: TDM-1

Dimenzije:

- Širina: 950 mm

- Dubina: 560 mm

- Visina: 1 170 mm

Težina 14.5 kg

Opis proizvoda: Električni bubnjevi sa stalkom Roland HD-3 V-Drums

Nova generacija digitalnih bubnjeva. Neverovatan zvuk i ekspresivnost su samo neke od karakteristika Rolandove V-Drums serije digitalnih bubnjeva. HD-3 je predstavnik nove generacije Roland digitalnih bubnjeva. Dovoljno je snažan i izražajan za profesionalce, a jednostavan za početnike ili samo entuzijaste koji traže novi vid kućne zabave.

Iako malih dimenzija, HD-3 reprodukuje zvuk impresivnog kvaliteta. Idealan je za početnike, igrače, čak i roditelje, jer se jačina zvuka u potpunosti kontroliše preko potenciometra za jačinu i/ili slušalica.

Novi obloženi padovi pružaju osećaj i odziv kao pravi akustični tomovi. Beater-less kick pad je takođe unapređen radi lagodnijeg sviranja.

HD-3 je opremljen sa kombinovanim ulazom za povezivanje CD-plejera, MP3 plejera, i drugih audio izvora. Svirajte uz pratnju Vaših omiljenih pesama, kontrolišite miks pesme i Vašeg sviranja preko slušalica ili pojačala.

HD-3 je odličan izvor zabave za porodicu, a može se i koristiti sa ostalim instrumentima kao što su npr. Roland digitalni klaviri.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.