Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips GC 4430 - Pegla na paru

Sjajno ispušta paru, sjajno klizi po odeći - zahvaljujući tehnologiji jonizirane pare, novoj ploči za peglanje SteamGlide i inteligentnom vrhu na paru!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 143
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pegle na Paru

Šifra Proizvoda: 3140

Poslednja cena bila je: 9390 din

Karakteristike proizvoda: Philips GC 4430 - Pegla na paru

Philips GC 4430 - Pegla na paru

Snaga : 2400 W

Jonizirani mlaz pare SeepSteam

Elektronsko sigurnosno isključivanje

Ploča za peglanje SteamGlide

Vrh na paru za nepristupačna mesta

40 gr neprekidno ispuštanje pare

100 gr mlazno ispuštanje pare

Mogućnost peglanja na paru u vertikalnom položaju pegle

Double Active Calc sistem omogućaba korišćenje vode iz česme

Sistem za sprečavanje kapanja onemogućuje nastajanje fleka

Rasprskivač koji vodu izbacuje u vidu fine magle

Rezervoar za vodu 335 ml

Dužina kabla za napajanje : 3m

Zglob koji se okreće 360 stepeni

Dimenzije paketa: 32,8 x 12,9 x 16,3 cm (dxšxv)

Opis proizvoda: Philips GC 4430 - Pegla na paru

Sjajno ispušta paru, sjajno klizi po odeći!!! Snažan mlaz pare baš tamo gde je potrebno, a ploča za peglanje magično klizi po tkanini : to je ono što pegla GC 4430 može da vam ponudi zahvaljujući tehnologiji jonizirane pare, novoj ploči za peglanje SteamGlide i inteligentnom vrhu na paru!

Jonizirani mlaz pare DeepSteam omogućuje najfiniju paru za najefikasnije peglanje. Jonizacijom se čestice pare dele na veoma sitne deliće tako što bivaju naelektrisane. Pošto se (pozitivno i negativno) naelektrisane čestice pare međusobno odbijaju, one se neće lako grupisati. Kada para izađe iz ploče za peglanje njene čestice su upola manje od čestica -normalne- pare. Rezultat : veoma fina i gusta para koja doprie i do 3 puta dublje u bilo koju vrstu tkanine i tako omogućuje najefikasnije peglanje.

Ploča za peglanje Steam Glide - najbolja Philips-ova ploča za peglanje ikada! SteamGlide je vrhunska ploča za peglanje koja proizvodi izvanrednu paru i savršeno klizi po tkanini, a istovremeno je i izuzetno otporna na habanje i ogrebotine. Široki otvori ispuštaju onoliko pare koliko je potrebno da bi se ispeglali čak i najizgužvaniji delovi odeće. Sitni otvori ispuštaju dovoljnu količinu pare da bi pegla lako klizila. Vrh na paru omogućuje da lako dosegnete nepristupačne delove.

Vrh na paru ispušta koncentrisanu paru direktno na najmanje i nepristupačnije delove što omogućuje da odeća izvanredno ispegla. Dijagonalni mlaz pare prodire duboko i izuzetno brzo u tkaninu. Vrh na paru ispušta 4 puta više pare na prednjoj strani ploče za peglanje - što je savršeno za peglanje poruba, kragni, manžetni i drugih nezgodnih delova odeće.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.