Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lava lampa Glitter Gold - 2530

Zlatna lampa sa srebrnim šljokicama koje se kreću, ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 90
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: LED Rasveta

Šifra Proizvoda: 3157

Poslednja cena bila je: 1499 din

Karakteristike proizvoda: Lava lampa Glitter Gold - 2530

Lava lampa Glitter Gold - 2530

Dekorativna lampa

Boja: zlatna (vidi sliku) sa srebrnim šljokicama

Napajanje: 220 V

Sijalica: 25W

Visina 43 cm

Opis proizvoda: Lava lampa Glitter Gold - 2530

Lava lampe su se prvi put pojavile još dalekih 60 godina i bile veliki hit tokom par narednih decenija. Zahavaljujući svojim neobičnim kreacijama i raznovrsnim bojama, bilo ih je lako uklopiti u svaki ambijent u koji su unosile žive boje i pokret.

Kako su se stilovi menjali tako je i lava lampa bila prisutnija ili manje prisutna. Povratkom retro stila ova neobična i iznenadjujuće zanimljiva lampa je ponovo doživela svoj povratak na scenu i našla mesto u mnogim moderno opremljenim enterijerima jednostavnih i svedenih linija.

Danas se najčešće sreću dva modela lava lampi u beskrajnim kombinacijama boja.
Prvi model sadrži obojenu tečnost raznih boja u kojoj se nalaze srebrne šljokice. Uključivanjem lampe u struju pali se sijalica koja je smeštena u donji deo kućišta (obična sijalica od 25 W). Kako sijalica oslobađa toplotu, tečnost se zagreva i počinje da cirkuliše kroz stakleni deo lampe. To izaziva kretanje šljokica koje diskretno prelamaju svetlo i daju utisak kretanja. Temperatura lampe je niska ali dovoljna za lagano kretanje šljokica.
Drugi model sadrži tečnost i vosak različitih boja. Po istom principu, vosak se topi unutar tečnosti, podiže se do vrha lampe i ponovo pada nazad. Pri tome se prave vrlo neobični zaobljeni oblici jarkih boja tako da će te u početku više vremena provoditi posmatrajući lampu nego gledati TV (podseća na akvarijum).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.