Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips HR 1363 - Ručni mikser, seckalica

Ovaj aparat za miksiranje ima snagu od 600W, sečivo dvostrukog dejstva i osovinu od nerđajućeg čelika čime je omogućeno da za samo nekoliko sekundi savršeno pripremite hranu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 112
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mikseri Za Testo Sa ili Bez Posude

Šifra Proizvoda: 3165

Poslednja cena bila je: 5599 din

Karakteristike proizvoda: Philips HR 1363 - Ručni mikser, seckalica

Philips HR 1363 - Ručni mikser, seckalica

Štapni mikser

Seckalica

Snaga 600 W

Sečivo sa dvostrukim dejstvom

2 brzine

Turbo dugme

Osovina se skida pritiskom na dugme

Zaštitni poklopac

Kukica za kačenje

Posuda 0.80

Svi dodaci se mogu prati u mašini za pranje posuđa

Kompletno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Philips HR 1363 - Ručni mikser, seckalica

Philips HR 1363 je štapni mikser idealan za miksovanje supe, seckanje malih komada hrane i pripremanje obroka za bebe. Zahvaljujući snažnom motoru od 600 W mikser sa lakoćom meša i secka sve vrste hrane a uz pomoć noževa od nerđajućeg čelika sa lakoćom drobi čak i kockice leda. Motor je izuzetno tih i gotovo da ne proizvodi vibracije tako da ga je veoma lako koristiti. Pomoću strujnog kabla se priključije na gradsku mrežu i ne radi na baterije.

Izrađen je od termootporne plastike i težak je svega 650 grama. Deo miksera kojim se vrši mešanje ili seckanje, izrađen je u obliku stopala koje sprečava prskanje sadržaja koji se meša. U unutrašnjosti stopala nalazi se nož za mešanje koji je izrađen od nerđajućeg čelika. Stopalo je takođe izrađeno od termootporne plastike tako da se slobodno može koristiti za mešanje toplih sadržaja. Nakon korišćenja, stopalo sa nožem se pritiskom na odgovarajuće dugme odvaja od ostatka miksera i može se prati u mašini za pranje sudova.

Iako izgleda kao jednostavan mikser za pravljenje nes kafe Philips HR 1363 je ustvari veoma sposoban i praktičan aparat koji nipočemu ne zaostaje za standardnim ručnim mikserima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.