Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Yoomi set 140 ml flašica, grejač, cucla sa malim otvorom, kutija za grejač Y15B1W1P

Yoomi je savršen za zagrevanje dečije hrane bilo da ste na putu ili noću. Jednostavno i brzo, za samo 1 minut! Jednom napunjen, grejač je spreman za korišćenje kad god vam zatreba. Grejač se puni u vreloj vodi.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 81
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Flašice cucle laže

Šifra Proizvoda: 31950

Poslednja cena bila je: 4999 din

Karakteristike proizvoda: Yoomi set 140 ml flašica, grejač, cucla sa malim otvorom, kutija za grejač Y15B1W1P

Yoomi set flašica sa grejačem

U setu se nalaze:

- flašica 140 ml

- grejač

- cucla sa malim otvorom

- kutija za grejač

Zagrejte mleko za svoju bebu za 60 sekundi!

Grejač se može koristiti do 150 puta

lagan i lak za transport, staje čak i u najmanje torbe

Kako se koristi:

- napunite grejač

- pritisnite dugme

- sačekajte 60 sekundi: spreman je za upotrebu

Punjenje grejača je lako, stavite ga u posudu sa vodom (ili sterilizator na paru) i prokuvajte 25 minuta. Jednom napunjen, grejač je spreman za korišćenje kad god vam zatreba.

Kada se puni? Protresite grejač, ako se nečuje zveckanje spreman je za punjenje.

Nakon punjenja potrebno je pustiti grejač da se ohladi (1h)

Yoomi grejačima potrebno je malo odmora pre upotrebe, ostavite ih na stranu da se ohlade ili 75 minuta na sobnoj temperaturi ili 20 minuta u posudi za sterilizaciju u hladnoj vodi. Ukoliko suviše rano pritisnete dugme možete trajno oštetiti grejač

Flašica i cucla mogu se sterilisati bilo kojom konvencionalnom metodom sterilizacije.

Proizvod ne koristi baterije.

Opis proizvoda: Yoomi set 140 ml flašica, grejač, cucla sa malim otvorom, kutija za grejač Y15B1W1P

Yoomi bočica sadrži jedinstven grejač koji se aktivira pritiskom na narandzasto dugme. Ono aktivira unutrasnju tečnost koja zagreva bočicu za samo 60 sec. Hladna hrana je nežno zagrejana dok teče kroz posebno dizajnirane kanale sa spoljne starne grejača. Dok hrana dospe do cucle, već biva zagrejana na temperaturu prirodnog majčinog mleka (32-34 C).
Grejač je pažljivo dizajniran da ostane topao ceo jedan sat.
Grejač sadrži isti gel koji se koristi i kod grejača za ruke. Gel nije toksičan, koncentrisan rastvor soli (koristi se kao aditiv kod sladoleda).
Zbog dodatne sigurnosti, dodata je boja za hranu, kako bi svako curenje bilo vidljivo, i Bitrex®, sigurna ali gorka supstanca koja osigurava da ukoliko i dodje do curenja, beba neće progutati rastvor.
Šest anti-kolik ventila dozvoljavaju vazduhu da izadje iz cucle, a ne da stvara mehurice u hrani dok beba jede. Na ovaj način se sprečava nastajanje grčeva i doprinosi opuštenom i udobnom hranjenju.
Yoomi grejač je najbrži, najpametniji i najčistiji grejač na tržištu. Standardni grejači bočica zagrevaju celu bočicu sa hranom dozvoljavajući toploj hrani da ostane topla dugo ( savršeno za bakterije! ). Yoomi sa druge strane ostavlja hranu hladnom sve dok beba sisanjem ne povuce hranu preko grejača, zagrevajuci hranu samo dok beba pije.
Za razliku od konvencionalnih grejača za bočice hrana ne može da se ohladi, Yoomi obezbedjuje konstantnu temperaturu hrane ( bas kao i mama ) za umirujuće i neisprekidano hranjenje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.